Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Kit Injector si Splitter PoE TP-Link TL-PoE200

Kit Injector si Splitter PoE TP-Link TL-PoE200

Cod:

TL-PoE200


Cod intern: #19982

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii PC

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Kit Injector si Splitter PoE TP-Link TL-PoE200 de la TP-LINK

Ce face acest produs TL-POE200 este conceput pentru a permite alimentarea unui dispozitiv compatibil Ethernet si transferul de date printr-un singur cablu Ethernet pe o distanta de pana la 100m. Kitul PoE contine doua dispozitive, primul, "injectorul" injecteaza tensiune si date intr-un singur cablu Ethernet, in timp ce "splitter-ul", plasat la capatul receptor, separa tensiunea de alimentare de traficul de date pe doua cabluri diferite pentru a fi utilizate de catre dispozitivul Ethernet conectat. Aceasta facilitate permite utilizatorilor sa amplaseze dispozitive compatibile Ethernet precum AP-uri, camere IP sau telefoane VoIP in locatiile adecvate, indiferent de disponibilitatea unei prize, pentru a maximiza performantele dispozitivului conectat. TP-LINK TL-POE200 utilizeaza tehnologia PoE adoptata pe scara larga in industrie si ofera o solutie PoE mai rentabila. Este recomandat sa nu asociati produsele PoE cu alte adaptoare PoE decat sub indrumare profesionala.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TL-PoE200
  • Specificatii tehnice
    • Tip accesoriu
    • Altele
      1 Port 10/100 RJ45 AUTO Negociere/AUTO MDI/MDIX 1 Port Intrare 48VDC (pentru TL-POE200A) 1 Iesire 12/9/5VDC (pentru TL-POE200B)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.