Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hama 91366 suport auto 2-in-1, negru

91366 suport auto 2-in-1

Cod:

91366


Cod intern: #57616

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suport auto telefoane

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere 91366 suport auto 2-in-1, negru de la Hama

- Suport universal pentru atasarea pe suprafete plate - aparatul se poate roti cu 360 grade si se poate regla in unghiul de inclinare - Gat de gasca flexibil (unghiul de vizualizare poate fi fixat dupa preferinte) - Suport universal pentru MP3 playere, telefoane mobile PDA/ PC ce pot fi tinute in mana/GPS, aparate de inregistrare video, console de jocuri etc. - Cu falci de prindere reglabile pentru fixarea individuala a respectivului dispozitiv - Bare mobile in partea inferioara a suportului pentru fixarea individuala a dispozitivului - Se preteaza pentru dispozitive cu o latime de 85 - 230 mm - Se preteaza pentru dispozitive cu o grosime de 20 - 35 mm - Optiuni de montaj variate datorita ventuzei

Distractia in masina a crescut masiv in ultimii ani, datorita inventiei unei serii de astfel de dispozitive portabile precum iPhone, desi, in acelasi timp au primit multe critici, deoarece distrag soferul de la drum. De aceea este important ca telefonul sau dispozitivul sa fie montat in siguranta in pozitie de vizualizare optima, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa cautati prin geanta sau pe scaunul de langa dumneavoastra, cand de fapt ar trebui sa conduceti. Hama va ofera posibilitatea de a va monta dispozitivele in diverse pozitii, obtinand in acelasi timp cu acest Kit Holder siguranta maxima si distragere minima atunci cand conduceti. Setul suport are culoarea neagra, armonizandu-se usor in masina sau in casa este se preteaza dispozitivelor cu o latime de 85-230 mm si a grosime de 20-35mm. Include o ventuza mare pentru a fi atasat de parbriz, falci de prindere pentru reglarea individuala a respectivului dispozitiv si bare mobile in partea inferioara a suportului pentru fixarea individuala a dispozitivului, astfel incat sa va puteti monta sistemul de navigare, MP3 playerul, telefonul mobil si altele in pozitia care va este cea mai confortabila. Mai mult, acest dispozitiv universal, de calitate superioara, poate fi utilizat si in afara vehiculului pentru fixarea aparatului de inregistrare video, console de jocuri, si multe altele, acasa sau la birou. Ideal daca aveti un dispozitiv de navigare prin satelit, va place sa vorbiti la telefon prin sistemul hands free, doriti sa mai eliberati din spatiul din casa sau pur si simplu sa ascultati muzica atunci cand conduceti. Soclul va asigura ca dispozitivul sta fix fara sa alunece. Ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa fiti nevoiti sa il puneti la loc deoarece a cazut din cauza drumului cu denivelari!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.