Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Philips S7720/26, 3 capete, alb

Aparat de barbierit S7720/26, 3 capete, alb

Cod:

S7720/26


Cod intern: #95246

  • Distribuie pe:
1.036,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Aparat de barbierit S7720/26, 3 capete, alb de la Philips

SHAVER 7000, SC, w/ TRIMMER, Pouch, cleaning cartridge, 3 level battery indicator, Argus Bronze front, White frame, non-theft



Fă bărbieritul mai plăcut. Conceput special să fie delicat cu pielea sensibilă, aparatul Philips Shaver Series 7000 este prevăzut cu inele cu înveliş cu microgranule, care îl ajută să alunece uşor pe faţă. Inelele noastre Comfort au un strat unic - alcătuit din mii de granule ca pudra - care creează o suprafaţă moale, cu rezistenţă scăzută. Prin urmare, aparatul de bărbierit alunecă fără efort pe faţă şi reduce iritaţiile, în timp ce îţi lasă pielea fină. Sistemul nostru de lame conceput special îţi protejează pielea în timp ce taie extrem de aproape firele lungi, scurte şi cele lipite de piele. Fantele sunt concepute pentru a poziţiona fiecare fir de păr la unghiul ideal de tăiere, astfel încât să le taie cu atenţie, fără a afecta pielea. Capete DynamicFlex se mişcă fără efort în 5 direcţii, pentru a urma fiecare curbă a feţei şi a gâtului pentru un bărbierit mai comod. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea AquaTec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege băAfişajul intuitiv îți oferă informaţiile relevante, ceea ce îți permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul tău de bărbierit: Indicator pentru baterie cu 3 niveluri - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator pentru înlocuirea capetelor de bărbierit - Indicator de blocare pentru transport Sistemul cu baterie puternică şi eficientă energetic, cu ioni de litiu, îţi oferă două opţiuni comode: Încarcă-l pentru o oră pentru până la 50 de minute de bărbierit, sau alege o încărcare rapidă pentru un bărbierit complet. Toate modelele Shaver series 7000 sunt concepute pentru a funcţiona numai în mod fără fir, pentru a garanta siguranţa în mediile cu umiditate. Fixează aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a-ţi finisa aspectul. Acesta este ideal pentru menţinerea mustăţii şi pentru aranjarea perciunilor. La atingerea unui buton, SmartClean curăţă, lubrifiază şi îţi încarcă aparatul de ras, astfel încât să aibă performanţe maxime în fiecare zi. Bărbiereşte-te mai precis cu acţiunea Super Lift & Cut cu lame duble. Prima lamă ridică fiecare fir de păr, în timp ce a doua lamă taie comod sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevărat fine. Doar deschide capul aparatului de bărbierit pentru a-l clăti complet sub robinet. Pentru acest aparat de bărbierit Philips oferim o garanţie de 2 ani. Aparatele de bărbierit Shaver Series 7000 sunt concepute pentru performanţă şi durabilitate.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      S7720/26
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      alb
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Alimentare
      acumulator
    • Accesorii incluse
      husa, SmartClick, SmartClean PLUS
    • Autonomie
    • Lavabil
      Da
    • Lame
      3
    • Functii
      Încărcare completă în 1 oră
    • Altele
      Maner si manevrare ergonomica

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.