Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de tuns Philips HC9450/15, Baterie Li-ion, 0.5-42 mm, 400 trepte, Lame din titan, Negru/Argintiu

Aparat de tuns HC9450/15, lame din titan, negru-argintiu

Cod:

HC9450/15


Cod intern: #95255

  • Distribuie pe:
370,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de tuns HC9450/15, Baterie Li-ion, 0.5-42 mm, 400 trepte, Lame din titan, Negru/Argintiu de la Philips

41mm full metal guard, titanium coated blades, corded and cordless with Li-Ion battery and auto turbo (1 hour charge for 120 minutes cordless use), Motorized Combs with up to 400 lenghts settings (0.5 mm and from 1 to 42mm) via Digital Swipe, 0,1mm increments, Intellicut Technology: 9 memory settings, Digital display, F-box.



HAIRCLIPPER seria 9000 îţi oferă precizie şi control total asupra tunderii. Dispunând de comandă digitală, piepteni motorizaţi, funcţie de memorare şi un element de tăiere de înaltă performanţă, acesta este singurul aparat de tuns care oferă rezultatele aşteptate în mod consecvent. Interfaţa de comandă digitală îţi oferă feedback precis pentru lungimea selectată. Utilizează ecranul tactil pentru a glisa cu uşurinţă prin peste 400 setări de lungime. Navighează rapid prin lungimi sau treci lent prin fiecare pas mic de 0,1 mm. Utilizează comanda digitală pentru a selecta cu precizie şi bloca lungimea pe care o doreşti, cu mai mult de 400 setări de lungime de la 1 la 42 mm şi cu precizie de 0,1 mm între fiecare lungime. Sau poţi să îl utilizezi fără pieptene pentru tuns scurt de 0,5 mm. Aparatul de tuns are 3 piepteni reglabili: de la 1 la 7 mm, de la 7 la 24 mm şi de la 24 la 42 mm. Doar ataşează unul dintre piepteni pentru peste 400 setări de lungime blocabile, cu 0,1 mm între fiecare lungime. Sau poţi utiliza aparatul de tuns fără pieptene pentru un tuns scurt de 0,5 mm. Lamele moderne din titan sunt mai dure decât oţelul, pentru a asigura o durată desăvârşită. De asemenea, se ascut automat pentru a asigura performanţă de lungă durată şi tăiere de mare precizie, fără întrerupere. Sistemul motorizat pentru setarea lungimii selectează cu uşurinţă şi blochează lungimea preferată. Motorul acţionează pieptenele şi permite selectarea între lungimi cu o precizie de până la 0,1 mm. Această tehnologie inovatoare îţi oferă siguranţa de a tunde mereu la lungimea dorită şi de a obţine rezultate consecvente de fiecare dată. Funcţia Turbo amplifică automat viteza atunci când ajunge la păr des, ceea ce îţi permite să obţii o tunsoare perfectă, fără efort. Potrivit pentru orice tip de păr, graţie tehnologiei avansate DualCut, care combină un cap de radere cu ascuţire dublă şi un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator este conceput să tundă părul de două ori mai rapid decât aparatele de tuns obişnuite de la Philips, cu o apărătoare solidă din oţel inoxidabil pentru durabilitate desăvârşită. Acest aparat de tuns inteligent reţine ultima lungime de tăiere şi poate salva alte 3 pentru fiecare accesoriu de pieptene pe care îl ataşezi. Selectează lungimea, ţine apăsat butonul de memorare iar aparatul de tuns va memoriza imediat setarea. Poţi face acest lucru pentru trei lungimi diferite. Utilizează aparatul de tuns fără fir pentru putere şi libertate maxime. Bateria sa puternică litiu-ion asigură până la 120 minute de putere fără fir, după 1 oră de încărcare. Poate fi utilizat cu fir, dar şi fără fir.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HC9450/15
    • Culoare
      negru-argintiu
    • Fir
      Da
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      acumulator
    • Lavabil
      Da
    • Functii
      Lamele nu necesita lubrifiere, Dispozitiv de taiere detasabil, Comanda digitala Piepteni motorizati
    • Accesorii incluse
      3 piepteni
    • Altele
      Trepte de taiere:3

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.