Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparate Frigorifice Arctic Vitrina frigorifica V145, 130l, 3 rafturi, Alb

Vitrina frigorifica V145, 130l, 3 rafturi, Alb

Cod:

V145


Cod intern: #124511

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate Frigorifice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aparate Frigorifice Vitrina frigorifica V145, 130l, 3 rafturi, Alb de la Arctic

Vitrina frigorifica Arctic V145, volum brut: 139 l, volum net: 130 l, iluminare, 3 rafturi ajustabile, consum: 1.70 Kwh / 24h, dimensiuni: 85.4*54*60, culoare: alb.

O vitrina frigorifica de dimensiuni mici, cu iluminarea interioara si termostat ajustabil, avand 3 rafturi ajustabile ce ofera acces facil pentru stocarea bauturilor si garnitura antibacteriana ce asigura conditii de igiena deplina in interior.

 

Dotari

Control
Termostat ajustabil

 

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Ventilator

 

Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta!

Flexibilitate
Rafturi ajustabile

 

Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient!

 

 



Siguranta
Garnitura antibacteriana

 

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.