Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparate Frigorifice Arctic Congelator ANC135+, 117 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb

Congelator Arctic ANC135+, 117 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb

Cod:

ANC135+


Cod intern: #124515

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate Frigorifice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aparate Frigorifice Congelator ANC135+, 117 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb de la Arctic

Congelator Arctic ANC135+, Volum brut: 127 l; Volum util: 117 l; 3 sertare + 1 compartiment congelare rapida; Dimensiuni101,7x54x60 (HxLxA, cm); Consum: 200 kWh / an; Clasa energetica A+, indicatoare LED congelare rapida, alarma usa deschisa, garnitura

Un congelator vertical de dimensiuni medii, incadrat in clasa energetica A+, dotat cu 4 compartimente pentru stocarea alimentelor de diverse tipuri si dimensiuni in conditii optime. In plus, pentru 1 compartiment exista posibilitatea activarii functiei de congelare rapida. Printre dotari se numara si panoul de control cu led-uri, sistemul de avertizare acustica pentru situatiile in care usa este lasata deschisa si garnitura antibacteriana care asigura igiena spatiului interior. Alegerea cea mai sigura pentru cei care au nevoie de o solutie de congelare compacta pentru depozitarea alimentelor in sezonul rece.



Clasa energetica

 

Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie. 

Control
Panou de control LED

 

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Flexibilitate
Fast Freeze XL Zone

 

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare.

Unghi deschidere extins

 

Usile frigiderului tau se deschid la 120°C pentru a avea acces la alimentele favorite, protejand in acelasi timp mobilierul si obiectele din jur.

Usi reversibile

 

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Siguranta
Garnitura antibacteriana

 

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.