Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aragaz ARCTIC UAM5612DLT, 4 arzatoare, alb

Aragaz ARCTIC UAM5612DLT, 4 arzatoare, alb

Cod:

UAM5612DLT


Cod intern: #95741

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aragaze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aragaz ARCTIC UAM5612DLT, 4 arzatoare, alb de la Arctic

Aragaz ARCTIC UAM5612DLT, Dispozitiv siguranta Cuptor si plita, aprindere electrica, iluminare Cuptor, grill, timer, capac metal, 85x50x60 (IxLxA, cm), tava emailata, gratar, culoare alba

Un aragaz clasic cu capac de metal, aprindere integrata, Rotisor si Grill, care va transforma gatitul sanatos pentru cei dragi intr-o experienta usoara si placuta. Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase! Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic! Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi cuptorul pe loc! Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Alimentare
      gaz
    • Nr. Arzatoare
      4
    • Latime
    • Alimentare Cuptor
      gaz
    • Dimensiuni
      85x50x60 cm
    • Culoare
      Alb

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.