Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aragaz BEKO CSG62120FDX, 4 arzatoare, inox+silver

Aragaz BEKO CSG62120FDX, 4 arzatoare, inox+silver

Cod:

CSG62120FDX


Cod intern: #95733

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aragaze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aragaz BEKO CSG62120FDX, 4 arzatoare, inox+silver de la Beko

Aragaz Beko CSG62120FDX, 4 arzatoare, aprindere electrica plita si cuptor, grill gaz, rotisor, iluminare cuptor, timer mecanic, capac sticla, compartiment pentru tavi, dispozitiv siguranta cuptor si plita, dispozitiv pentru reglarea presiunii GN, ventilatie (performate mai bune pentru gatit), dimensiuni: 85x60x60 cm, culoare: inox+silver

Aragazul Beko CSG 62120 FDX are un design modern, in culorile inox si silver, cu capac de sticla, tava pentru cuptor, gratar si panou de protectie pentru butoane. Dispozitivul de siguranta a flacarii la plita si cuptor, alaturi de functiile Grill si Rotisor permit o preparare eficienta si sanatoasa a mancarurilor pentru cei dragi, in perfecta siguranta. Dimensiunile versatile ale aragazurilor din gama Beko, usor adaptabile spatiului, completate de elemente estetice cum ar fi capacul de sticla, design-ul modern al panoului de control si al usii de sticla a cuptorului vor face ca acestea sa se integreze perfect in ambientul caminului. Utilizarea ventilatorului permite distribuirea uniforma a aerului cald in interioul cavitatii, asigurand astfel performante mai bune de gatire, preparatele fiind mai suculente. Grill-ul este un arzator amplasat in partea superioara a cuptorului si este caracteristic tuturor aragazurilor din gama Beko. Este ideal pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata alimentelor. Cu ajutorul rotisorului, se gatesc in special fripturi de pui.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Alimentare
      gaz
    • Nr. Arzatoare
      4
    • Latime
    • Alimentare Cuptor
      gaz
    • Dimensiuni
      85x60x60 cm
    • Culoare
    • Capacitate
      65 l

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.