Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips SCF251/00 Kit de trecere de la biberon la cana

Philips SCF251/00 Kit de trecere de la biberon la cana

Cod:

SCF251/00


Cod intern: #70254

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Articole servit masa

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere SCF251/00 Kit de trecere de la biberon la cana de la Philips

Noul kit de trecere de la biberon la cană îţi ajută copilul să treacă mai uşor la folosirea unei căni. Pentru că are mânere moi, copilul tău o va putea folosi singur în timp ce bea prin tetina care îi este atât de familiară.

Designul inovator cu două supape reduce colicii şi disconfortul direcţionând aerul către biberon şi nu către burtica bebeluşului tău. Mânerele de trecere îţi ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru mâini mici, pentru prindere uşoară şi antialunecare. Noua cană Philips AVENT este compatibilă cu gama de biberoane Philips AVENT Natural şi Classic, cu excepţia biberonului din sticlă. Gurile moi de sorbire fără scurgeri sunt interschimbabile cu tetinele naturale. Acest lucru îţi oferă flexibilitatea de a trece de la biberon la ceaşcă în momentul în care copilul este pregătit pentru această trecere.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      SCF251/00
    • Tip produs
    • Culoare
      Alb
    • Material
      Polipropilenă si silicont; Fara BPA
    • Functii
      Etape: 4 luni+
    • Altele
      Cană pentru prima trecere de la biberon; Capac igienic, cu aplicare rapidă; Tetină moale cu debit mediu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.