Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Ariete robot de curatenie Briciola 2711, alb

robot de curatenie Briciola 2711, alb

Cod:

2711


Cod intern: #59219
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aspirator robot de curatenie Briciola 2711, alb de la Ariete

Briciola este aspiratorul robot capabil sa curete podelele si covoarele in mod independent si sa se ontoarca la baza, pentru reincarcare. Echipat cu cei mai avansati senzori anti-coliziune si antiobstacole, asigura zilnic o curatenie temeinica, acoperind toate suprafeele fara a lovi mobilierul. Folosind telecomanda cu ecran LCD, puteti programa:- inceperea ciclului de curatare la un anumit moment din zi (repetat zilnic)- indreptarea robotului in timpul functionarii sale in diferite direcii ( sus - jos - stanga - dreapta ) - Activarea functiei TURBO pentru a curata cele mai murdare zone: se concentreaza pe o suprafata de 1m in diametru, cu miscari concentrice.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Baterie Ni-Mh 14,4 V 2.000 mAh cu autonomie 1.5 ore; viteza 33cm/secunda; 6 programe; autocuratare; ecran LCD; telecomanda; senzori anti-coliziune; functie de intoarcere la baza pentru incarcare
    • Altele
      Durata de incarcare 3.5 ore; capacitate sac praf 0.5 litri; perii laterale

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Aspirator Ariete robot de curatenie Briciola 2711, alb

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.