Luni - Vineri 9:00 - 18:00

GoPro Camera video sport QM_113905 HERO + LCD, Full HD

Camera video sport HERO + LCD, Full HD

Cod:

QM_113905


Cod intern: #87532

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Camere video Actiune

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Camera video sport QM_113905 HERO + LCD, Full HD de la GoPro

GoPro Hero+ LCD Edition este o camera de actiune robusta si compacta, proiectata sa va imortalizeze cele mai indraznete aventuri in imagini de o calitate excelenta.

Fie ca esti pasionat de scuba diving, ski, ciclism montan, alpinism sau alte sporturi generatoare de adrelina, aceasta camera video va fi companionul ce va rezista si celor mai dificile conditii. Este o camera destinata atat persoanelor cu un mod de viata activ si care doresc sa detina o copie digitala a experientelor lor, cat si celor cu activitati recreative mai putin extreme.

Aceasta camera video dispune de un obiectiv superangular de exceptie, va genera imagini foarte clare, cu un contrast excelent.

Conectivitatea WiFi va ofera posibilitatea transmiterii imaginilor inregistrate rapid catre o tableta sau un smartphone, sau spre un server pentru publicarea instantanee in diferite site-uri.

GoPro Hero+ LCD Edition dispune de un monitor color LCD tactil ce va permite sa incadrati, sa redati clipurile video si sa monitorizati starea acumulatorului dumneavoastra.


• Film la calitate Full HD 1080 cu 60 fps
• Fotografii la o rezolutie de 8 megapixeli / 5fps in rafala
• Subacvatic pana la 40m
• Ecran tactil incorporat
• WiFi - Control / View / Share
• Mod filmare SuperView
• Functie Auto Low Light

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.