Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sistem hands-free portabil Parrot Minikit Neo 2 HD

Cod:

PF420101


Cod intern: #170807

  • Distribuie pe:
336,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Sistem hands-free portabil Parrot Minikit Neo 2 HD de la Parrot

Comunicare in siguranta
Cum ar fi sa intri in masina si acolo sa te astepte comunicarea in siguranta, un sunet exceptional, aplicatii si un sistem care abia asteapta sa ii vorbesti ca sa iti urmeze comenzile? 

Pe toate acestea le primesti de la car kit-ul MINIKIT Neo 2 editie HD, care nu necesita instalare si este gata sa fie folosit imediat ce urci la volan. 
Efectuezi si primesti apeluri in timp ce conduci, fara sa atingi telefonul mobil. 

Confortabil si accesibil
Sincronizarea cu agenda telefonica este automata, pentru declansarea recunoasterii vocale spui doar cuvantul-cheie “MINIKIT”, iar  apoi spuni numele persoanei pe care vrei sa o apelezi. 
Cand primesti un apel, doar spune “Accept” ori “Reject”. 
Caracteristica noua: poti folosi cuvantul cheie “Hello Siri”cu modelele mai noi de iPhone si foloseste caracteristica Siri Eyes Free pentru orice comanda catre iPhone!
In plus, iti poti conecta ambele telefoane simultan la sistem datorita tehnologiei Multipoint. Iar prin functia Switch, poti folosi ambele agende telefonice pentru a efectua apeluri.

Calitate de inalta definitie a sunetului
Tehnologia panelului plat ofera un sunet foarte clar. Combinata cu un amplificator puternic, reda sunetul vocii la o calitate ridicata. Procesarea semnalului digital permite reducerea drastica a zgomotului si anularea consistenta a ecoului.

Asculta-ti muzica
Poti sa iti asculti muzica din telefon si poti beneficia de comenzile vocale ale aplicatiei de navigare direct pe car kit.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.