Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Parrot Car Kit Handsfree Bluetooth CK3100 cu display

Parrot Car Kit Handsfree Bluetooth CK3100 cu display

Cod:

PF150003


Cod intern: #71491

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Car Kit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Car Kit Handsfree Bluetooth CK3100 cu display de la Parrot

Simplitatea unui sistem hands-free
Odata conectat la telefonul mobil folosind tehnologia Bluetooth, sistemul se va sincroniza in mod automat cu agenda telefonica. 
Rasfoiti agenda, selectati contactul si incepeti convorbirea, apoi va puteti mentine privirea la drum si mainile pe volan in timpul discutiei. 

Interfata eficienta si comenzi vocale
Parrot CK3100 LCD afiseaza pe ecran informatiile preluate de la telefonul tau, cum ar fi numele apelantului, contactele din agenda si apelurile recente.
Car kit-ul poate fi pozitionat pe bordul masinii si ajustat pentru a oferi cel mai bun unghi vizual. 
Impreuna cu ecranul, comenzile vocale vor asigura un confort de neegalat pentru convorbirile hands-free.

Calitate exceptionala a sunetului
Modelulul CK3100 beneficiaza din plin de experienta Parrot in procesarea sunetului. Rezultatul este calitatea exceptionala a sunetului atat pentru tine, cat si pentru celalalt apelant. 

Gratie microfonului ajustabil ofera o buna tehnologie inlaturand orice ecou si filtrand zgomotul de fundal nedorit. Sistemul ofera o calitate audio optima fara interferente.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.