Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Parrot MKi9100 - Sistem avansat car kit hands-free Redarea muzica prin Bluetooth

Sistem avansat car kit hands-free; Redarea muzica prin Bluetooth

Cod:

PF310101


Cod intern: #72340

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Car Kit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere MKi9100 - Sistem avansat car kit hands-free Redarea muzica prin Bluetooth de la Parrot

Conduceti in siguranta
Evitati riscurile producerii unui accident, tinand ambele maini pe volan. Un sistem car kit este solutia legala de folosire a telefonului mobil atunci cand esti la volan.

Usurinta in utilizare
Permite efectuarea de apeluri, primirea de apeluri, accesarea agendei sau a listei de apeluri direct de pe ecranul tactil detasabil.
Parrot MKi9100 ofera suport vizual si audio pentru utilizator, iar telecomanda wireless oferta multiple optiuni pentru montaj.

Control si comenzi vocale
In cazul comenzilor vocale, functia permite recunoasterea rapida si inteligibila a cuvintelor. Permite efectuarea de apeluri folosind etichetele vocale memorate in telefonul mobil, iar activarea comenzilor vocale se face printr-o singura comanda.

Muzica nelimitata in masina
Este compatibil cu diferite surse pentru muzica: iPod, iPhone, USB flash, Bluetooth stereo (A2DP), dispozitive MP3 si altele modele analogice. 
Muzica este redata prin difuzoarele masinii, oferind soferului si pasagerilor o calitate a sunetului de exceptie, un Virtual SuperBass remarcabil si efecte audio.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.