Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Card memorie Kingston 8GB MicroSD HC Card Class 4

Card memorie Kingston 8GB MicroSD HC Card Class 4

Cod:

SDC4/8GB


Cod intern: #2529

  • Distribuie pe:
18,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 60 luni 5 years


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Card memorie 8GB MicroSD HC Card Class 4 de la Kingston

Card de memorie Kingston MicroSDHC, 8GB, Class 4 + Adaptor
   

Viteza mai mare de inregistrare - continut video HD
Cardurile SD, SDHC si SDXC de la Kingston sunt alegeri foarte bune pentru a capta si stoca fotografiile si clipurile video preferate. Cardurile de memorie Kingston sunt complet compatibile cu laptop-uri, camere video, tablete si alte dispozitive care accepta formate SDHC si SDXC, fiind capabile sa inregistreze video-uri HD (720p).
Kingston ofera spatiu de stocare suficient pentru a raspunde cerintelor de memorie ale camerelor digitale de inalta performanta. Disponibile in capacitati de pana la 256GB, cardurile SD si SDHC pot stoca mii de fotografii de inalta rezolutie si toate clipurile preferate cu format video HD.

 

Durabile
Proiectate pentru a rezista celor mai dure conditii, cardurile de memorie Kingston sunt sigure si pot functiona la temperaturi cuprinse intre -25 si 85 grade Celsius, astfel incat sa puteti captura amintiri in aproape orice climat. Chiar daca aparatul nu poate supravietui, cardul de memorie Kingston va stoca datele.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SDC4/8GB
  • Specificatii tehnice
    • Tip memorie
    • Capacitate
    • Viteza citire
      4MB/s
    • Viteza scriere
      4MB/s
    • Dimensiuni
      11 x 15 x 1 mm
    • Altele
      Temperatura de operare: intre -13º F si 185º F (intre -25º C si 85 º C)Temperatura de stocare: intre -40º F si 185º F (intre -40º C si 85º C)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.