Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Detector de fum cu alarma REER

Detector de fum cu alarma REER

Cod:

8011


Cod intern: #45177

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse ingrijire locuinta

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Detector de fum cu alarma REER de la Reer

Fumul si focul sunt amenintari care suprind persoane de pana la 70 % si fac victime incendiilor pe timp de noapte, in timpul somnului. Fumul se raspandeste foarte repede, este foarte toxic si duce la pierderea constiintei. Alarmele sunt sisteme de avertizare care te anunta din timp pentru a preveni un inceput de pericol.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Functii
      Acest detector de fum este cea mai noua si de incredere tehnologie de avertizare, la cea mai mica urma de fum, cu un semnal sonor foarte puternic. - Cea mai noua tehnologie fotoelectrica, testata si certificata VDS - TUV - Emite sunet de avertizare foarte puternic (85 dB) la detectarea de fum - Usor de montat - Alarma avertizare cand trebuie inlocuita bateria - Include baterie, accesorii si instructiuni de montaj
    • Alimentare
      baterie de 9V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.