Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Braun Rezerva epilator SE80-S Extra sensitive

Rezerva epilator SE80-S Extra sensitive

Cod:

81497549


Cod intern: #72084

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse Ingrijire personala

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Rezerva epilator SE80-S Extra sensitive de la Braun

Peria Braun Extra Sensitive – Ritual de curatare faciala pentru pielea sensibila – Pachet de 2 rezerve de perie – Braun Face 80-s


Caracteristici principale


Peria Braun Face Extra Sensitive ofera o curatare delicata, potrivita pentru uz zilnic, pe pielea uscata, delicata si sensibila.
Special conceputa pentru utilizarea impreuna cu peria Braun Face, va completa ritualul tau zilnic de ingrijire a pielii.


Descrierea produsului

Curatare delicata
Peria Braun Face Extra Sensitive ofera o curatare delicata potrivita pentru uz zilnic. Utilizati impreuna cu gelul de curatare preferat pe pielea umeda.

Ador Braun Face si noile perii pentru infrumusetare deoarece a detine controlul asupra regimului de ingrijire a pielii este foarte important pentru mine. Pot folosi peria Extra Sensitive pentru a satisface nevoile pielii mele si, avand in vedere ca incape in geanta, pot obtine o stralucire fara cusur oriunde as fi! declara Jessica Alba.


Special conceputa pentru pielea sensibila
Perii mai lungi si mai densi curata usor pielea pentru o experienta de curatare delicata dar eficienta.
Este special conceputa pentru pielea delicata, uscata si sensibila.


Cum sa te bucuri de o curatare delicata a pielii cu Braun Face
Foloseste peria de curatare Extra Sensitive cu apa calda dupa umezirea pielii si a capului de perie.
Ghideaza peria delicat cu miscari circulare pentru aproximativ 1 minut pe zona T si obraji pentru o piele mai stralucitoare.
Potrivita pentru utilizarea zilnica.
Clateste-ti fata si peria cu apa calda pentru a indeparta orice reziduuri lasate in urma de produsul de curatare folosit.
Pentru cele mai bune rezultate, inlocuiti unitatea de perie la fiecare 3 luni – sunt disponibile in seturi de cate doua, pentru a te putea folosi de ele timp de 6 luni.


Ce e in cutie:
2 perii de rezerva

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.