Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Braun Rezerva pentru aparat de ras 32B

Rezerva pentru aparat de ras 32B

Cod:

81483730


Cod intern: #81858

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse Ingrijire personala

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Rezerva pentru aparat de ras 32B de la Braun

Sistem de ras Braun 32B


La fiecare 18 luni, aparatul de ras Braun taie aproximativ 6,000,000 de fire de par – echivalentul suprafetei unui teren de fotbal. Pentru a duce la bun sfarsit aceasta operatiune, piesele de taiere se vor uza in timp iar rasul va deveni din ce in ce mai inconfortabil si mai putin eficient.

Drept urmare Braun recomanda inlocuirea sitei si a blocului de taiere la fiecare 18 luni pentru a mentine performanta maxima. Pentru un ras perfect in fiecare zi.


Ce e in cutie:
Sistem de ras 32B (1x)


Intrebari frecvente:

De ce ar trebui inlocuite folia si blocul de taiere?
Partile de taiere se vor uza treptat, in timp, iar barbieritul va deveni mai putin confortabil si eficient. Dupa inlocuirea componentelor de ras aparatul va reveni la performanta maxima.

Care este diferenta dintre set de sita & cutit, sisteme de ras si aparate cu o singura sita?
In general, atunci cand vorbim de piese de inalta performanta, vorbim despre folia de barbierit si blocul de taiere. Ambele functioneaza impreuna si sunt supuse uzurii. Braun recomanda intotdeauna inlocuirea atat a sitei cat si a blocului de taiere pentru a reveni la performanta 100%. Singura exceptie ar fi in cazurile rare cand doriti sa inlocuiti doar sita care a fost deteriorata sau rupta. 
Unele dintre aparatele noastre mai noi au deja sisteme de ras, unde sita si blocul de taiere sunt integrate intr-o singura piesa. Acest lucru asigura functionarea perfecta a pieselor componente.

Cum pot afla care folie si bloc taietor se potrivesc aparatului meu de ras?
Accesati http://www.service.braun.com/home.asp?rg=EU&c=RO&l=RO&typ=pf&s=&seite=&sString= . Introduceti modelul/ tipul aparatului si va vor aparea componentele compatibile.
   
De ce nu pot interschimba modele diferite?
In timp ce unele modele se potrivesc mai multor aparate, altele sunt total diferite din punct de vedere tehnic. Drept urmare nu va recomandam interschimbarea lor. Acest lucru poate cauza daune interne aparatului dumneavoastra.

Cat timp dureaza folia si blocul de taiere?
Acestea sunt piese de precizie, supuse uzurii in timp. Aceasta uzura depinde de metoda de ras si tipul de barba. Foliile trebuie inspectate vizual inainte de fiecare utilizare pentru urme de lovituri, crestaturi sau uzura. Blocurile de taiere nu se ascut singure si se vor uza in timp. Pentru a mentine performata optima de ras ar trebui sa inlocuiti aceste piese cand se uzeaza. In general, la o buna curatare si o frecventa medie de ras, Braun recomanda schimbarea sitei si a blocului de taiere la fiecare 18 luni.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.