Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Drona cu tehnologie 4K DJI Phantom 3 Professional

Drona cu tehnologie 4K DJI Phantom 3 Professional

Cod:

Phantom 3 Professional EU


Cod intern: #154139

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Drone si elicoptere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Drona cu tehnologie 4K DJI Phantom 3 Professional de la DJI

Drona usor de controlat, cu asistenta automata in zbor

Poti pilota drona in siguranta, stiind ca se va intoarce la tine intotdeauna.
GPS-ul incorporat inregistreaza si retine punctul de decolare, astfel, fie la comanda ta, fie daca semnalul de control este slab, drona se intoarce la punctul de plecare.
Pentru mai multa siguranta, poti seta o zona pe care drona sa nu o depaseasca si sa beneficiezi de un simulator incorporat pentru antrenament. 

Camera zburatoare cu performante incredibile

Pastrezi vii amintirea evenimentelor sportive, a petrecerilor sau diverselor evenimente in familie la o calitate superioara prin intermediul camerei incorporate care filmeaza 4K si capteaza imagini de 12 MP.
Lentilele de f/2.8 ofera un unghi vizual de 94⁰, eliminand distorsiunile nedorite care pot aparea in timpul filmarii aeriene.

Control perfect si la distanta maxima

Ai control complet al filmarii prin intermediul telecomenzii dedicate cu DJI Lightbridge incorporat care confera o comunicare mai puternica.
Drona transmite in timp real imaginile pe care le filmezi pe ecranul tabletei sau al telefonului la o calitate HD de 720p.



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.