Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Samsung Blu-ray Player 3D BD-F5500E, alb

Samsung Blu-ray Player 3D BD-F5500E, alb

Cod:

BD-F5500E


Cod intern: #65202

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Playere & Receivere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Blu-ray Player 3D BD-F5500E, alb de la Samsung

Blu-ray 3D Alb, Blu-ray video, MPEG2/4, DivX, AVCHD, MKV, WMV, JPEG, BD-Wise, Full screen, Dolby Digital, Dolby Digital Plus/TrueHD, LPCM, AAC, MP3, WMA, Anynet+(HDMI-CEC), Ethernet, AllShare (DLNA), HDMI, coaxial digital audio out, telecomanda, butoane touch

Beneficiati acasa de o experienta 3D mai captivanta si mai spectaculoasa. Cu ajutorul imaginilor 3D Full HD, divertismentul 3D de acasa va fi mai captivant si mai intens decat v-ati imaginat, cu functii performante care va aduc un maximum de satisfactie. Tehnologia superioara 3D de la Samsung utilizeaza algoritmi sofisticati pentru a reduce stratificarea imaginii si a mari viteza de raspuns, pentru o vizualizare mai fluida si mai clara. Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, conectati pur si simplu unitatea USB sau HDD la playerul Blu-ray si bucurati-va de continutul preferat. Functia ConnectShare Movie reduce numarul de dispozitive necesar pentru a viziona, asculta si reda continutul dvs. favorit. Ascultati muzica direct din difuzoarele playerului Blu-ray si transferati filme si fotografii pe ecranul de mari dimensiuni al televizorului. Experimentati o gama larga de continut din confortul camerei de zi. Accesati toate fisierele multimedia cu ajutorul unei conectivitati extraordinare. Sincronizati si bucurati-va de filmele, fotografiile si muzica de pe unitatile de memorie USB sau de pe hard disk-urile externe. Player-ul este proiectat pentru a gestiona o mare varietate de continut, pentru a va putea bucura de toate filmarile facute acasa, de muzica descarcata si de fotografiile din vacanta.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BD-F5500E
  • Specificatii tehnice
    • Functii
      Player Blu-ray
    • Formate suportate
      3D Blu-ray; Blu-ray Video; DVD-Video; DVD-R; DVD+R; DVD+RW; DVD-RW; VCD 1.1
    • Conectori
      HDMI, Coaxial, USB 2.0, Ethernet Anynet+ (HDMI-CEC)
    • Telecomanda
      Da
    • Culoare
      Alb
    • Dimensiuni
      360 x 39 x 196 mm
    • Greutate
      1.2 Kg
    • Altele
      Dolby Digital Dolby; Digital Plus; Dolby Digital True HD; DTS-HD Bitstream

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.