Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun SE9-969V Legs & Body & Face + Perie Sonica

Epilator Braun SE9-969V Legs & Body & Face + Perie Sonica

Cod:

81632129


Cod intern: #179935

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator SE9-969V Legs & Body & Face + Perie Sonica de la Braun

Braun - Epilator SE9-969V Legs&Body&Face+Perie Sonica

Caracteristici principale:
•Epilatorul Wet & Dry indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura trecere*
•Epilarea indeparteaza firele de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste
•Capul pentru masaj profund ajuta la imbunatatirea aspectului pielii
•2 perii corporale exfoliaza si ajuta la reducerea cresterii firelor de par sub piele
•Peria faciala functioneaza de 6x mai eficient fata de curatarea manuala
 
Braun Silk-épil 9 SkinSpa este cel mai bun sistem 4-in-1 de la Braun de epilare, exfoliere si ingrijire a pielii. In plus, pe langa cel mai bun epilator Wet & Dry de la Braun, setul include un cap de masaj profund pentru imbunatatirea aspectului pielii, doua perii corporale pentru  exfoliere delicata si profunda, si o perie de curatare faciala pentru indepartarea machiajului si impuritatilor.  
*vs alte epilatoare Braun.  
 
Beneficii produs:
Cel mai rapid si mai precis epilator de la Braun. Avand un cap cu 40% mai lat*, epilatorul Braun Silk-épil 9 este noul standard in epilare. Tehnologia revolutionara MicroGrip a pensetelor de la Braun indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste (0.5mm), pentru a va oferi rezultate netede si frumoase ca la salon ce dureaza pana la 4 saptamani.  
*vs alte epilatoare Braun.  

Functii produs:
 
Ajuta la reducerea cresterii firelor de par sub piele. Imbunatateste vizibil aspectul pielii. 
 
Masaj corporal profund - noul cap de masaj profund de la Braun stimuleaza circulatia sangelui pentru a imbunatati aspectul pielii. 

Exfoliere corporala profunda - capul periei pentru exfoliere corporala profunda de la Braun functioneaza de 6x mai eficient fata de simpla exfoliere manuala pentru a inlatura celulele moarte ale pielii si a reduce cresterea firelor de par sub piele.
 
Exfoliere corporala delicata - Peria pentru exfoliere corporala delicata este ideala pentru tratamentul zonelor mai sensibile ale corpului. 
 
Curatare faciala - Peria pentru curatare faciala indeparteaza machiajul si impuritatile de 6x mai eficient fata de curatarea manuala. Un cap de perie sensibil este ideal pentru utilizare pe pielea uscata sau delicata, in timp ce peria de exfoliere poate fi utilizata o data pe saptamana pentru un ten cu aspect ingrijit.   

Functii aditionale
 
Wet & Dry - Epilatorul Braun Silk-épil 9 functioneaza in cada sau dus. Cu utilizare regulata in apa, epilarea devine aproape lipsita de durere. 
Vibratie pulsatorie - Vibratii active ofera o senzatie extra delicata pe piele in timpul epilarii pentru a reduce disconfortul. 
Cap pivotant - Capul de epilare se adapteaza cu usurinta fiecarui contur pentru confort si eficienta superioare, chiar si in zonele dificile cum ar fi genunchiul sau subratul. 
Smartlight - O lumina inteligenta dezvaluie chiar si cele mai fine fire de par pentru o indepartare completa a parului.  
 
1 aparat. 12 accesorii:
Epilatorul Braun Silk-épil 9-969v include 12 accesorii pentru mai multa flexibilitate in regimul de indepartare a parului. Pe langa periile de exfoliere si capul pentru masaj profund, un capac de eficienta creeaza contactul maxim cu pielea pentru mai putine fire de par omise. Un capac de precizie permite o epilare facila in zonele mai inguste. Acest set de infrumusetare 9-969v include si o perie speciala de curatare faciala plus doua capete de perie extra.
 
Perie pentru curatare faciala
Curatare faciala pentru frumusete desavarsita.
 
Setul de infrumusetare 9-969v include si o perie speciala pentru curatare faciala plus doua capete de perie extra. Peria de curatare faciala Braun indeparteaza machiajul si impuritatile de 6x mai eficient fata de curatarea manuala. Un cap de perie sensibil este ideal pentru utilizare pe pielea uscata sau delicata, in timp ce peria de exfoliere poate fi utilizata o data pe saptamana pentru un ten cu aspect ingrijit.   
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SE9-969V
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Numar pensete
      40
    • Alimentare
      Acumulator
    • Trepte de viteza
      2
    • Altele
      Cap pivotant

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.