Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun 5280 Legs&Body, 40 pensete, Alb/Roz

epilator-5280-pink-legs-body

Cod:

81320982


Cod intern: #60628

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator 5280 Legs&Body, 40 pensete, Alb/Roz de la Braun

Epilatorul Braun Silk-épil 5 5280 – cu sistem de confort, 2 atasamente, complet spalabil 



Caracteristici generale

•    Epilare extra fina cu un sistem de confort compus din role de masaj de inalta frecventa si o manusa de racire pentru a calma pielea dupa epilare.
•    40 de pensete Close-Grip pentru o mai buna indepartare chiar si a firelor de par scurte.
•    Indeparteaza firele de par de marimea unui graunte de nisip (0,5mm) de la radacina pentru o piele fina de pana la 4 saptamani.
•    Aparatul este complet spalabil sub jet de apa pentru o mai buna igiena.
•    Butonul SmartLight va ajuta sa vedeti chiar si cele mai fine fire de par pentru a nu lasa nimic in urma.
•    Personalizarea vitezei permite selectarea in functie de nevoile dumneavoastra.
•    Are 2 atasamente, cap de ras si capac de tuns, oferind posibilitatea de a alege in functie de preferintele si nevoile personale pentru a beneficia de o experienta completa.


Descrierea produsului

Epilatorul Silk-epil 5- epilare extra delicata pentru rezultate optime

Silk-epil 5 este conceput pentru indepartarea eficienta, de lunga durata si delicata a parului. Ideal pentru femeile care folosesc pentru prima oara un epilator.
Cele 40 de pensete cu tehnologie Close-Grip asigura o performanta superioara si cea mai eficienta indepartare a parului.

Are un sistem de confort cu role de masaj care stimuleaza pielea si o manusa de racire pentru a calma pielea dupa epilare.


Caracteristici principale

Sistem de confort: masaj si racire
Epilatorul Silk-epil 5 are role de masaj de inalta frecventa care stimuleaza in mod activ pielea dumneavoastra pentru o epilare extra fina, si o manusa de racire care raceste pielea inainte de epilare si o calmeaza dupa.

Tehnologie Close-Grip
Descoperirea tehnologica Braun face epilatul mai eficient decat oricand. Cele 40 de pensete au fost concepute pentru a se inchide la unghiul optim si pentru a smulge parul cat mai aproape de piele, astfel veti beneficia de cea mai buna indepartare a parului chiar si de marimea unui graunte de nisip (0,5mm).

1. Masaj cu frecventa inalta
Sistemul de masaj cu frecventa inalta stimuleaza pielea si calmeaza eficient senzatia de smulgere din timpul epilarii pentru un confort imbunatatit al pielii.

2. Cap pivotant
Epilatorul Silk-epil 5 are un cap flexibil care se poate misca cu pana la 15 grade inainte si inpoi. Acest lucru inseamna ca se poate adapta mai bine contururilor corpului dumneavoastra pentru mai mult confort si o epilare mai profunda. Totodata se asigura ca se mentine pozitia optima de epilare.

3. SoftLift Tips
Capetele SoftLift ridica eficient chiar si firele de par lipite de piele si le ghideaza catre pensete pentru a fi indepartate.

4. Smartlight
Scoate in evidenta pana si cel mai subtire fir de par pentru o indepartare completa.

5. Personalizarea vitezei
Puteti selecta viteza potrivita pentru nevoile dumneavoastra: Viteza 1 pentru o epilare delicata si viteza 2 pentru epilare eficienta.

Epilare extra delicata

Functii aditionale

Manusa de racire
Manusa raceste eficient pielea inainte de epilare si o calmeaza dupa, pentru un confort imbunatatit.

Functii recomandate dermatologic
Epilatorul Silk-epil 5 este recomandat* ca cea mai delicata solutie de indepartare a parului pentru rezultate de lunga-durata, multumita functiilor sale.

*Dr. med.Petra Staubach, Universitatea Skin Clinic, Mainz

Confort maxim

Complet spalabil
Toate epilatoarele din Seria 5 au un corp sigilat, ceea ce inseamna ca pot fi spalate sub jet de apa pentru o mai buna igiena.

2 atasamente incluse
Epilatorul Silk-epil 5 model 5280 vine cu 2 atasamente, incluzand un cap de ras si capac de tuns, oferind posibilitatea de a alege in functie de preferintele si nevoile personale pentru a beneficia de o experienta completa.


Ce e in cutie

•    Epilatorul Silk-épil 5 5280
•    Cap de ras
•    Capac de tuns
•    Periuta de curatare
•    Cablu alimentare
•    Manusa de racire


Intrebari frecvente

Nu m-am epilat niciodata- cum ar trebui sa procedez?
Epilatoarele Braun Silk-épil sunt alegerea perfecta pentru incepatoare. Masajul de inalta frecventa stimuleaza usor pielea cu micro-pulsatiile lui, inainte de indepartarea parului, lasandu-ti pielea mult mai relaxata. Totusi, daca nu ai experienta, poti simti un mic disconfort in timpul primei epilari. Disconfortul se reduce cu fiecare epilare, in timp ce pielea se obisnuieste cu procesul iar firele de par incep sa creasca la perioade diferite, asa ca va fi mai putin par de epilat la fiecare sedinta.

Creste mai mult par daca ma epilez?
Nu, a fost dovedit in teste dermatologice. De fapt, studiile arata ca epilarea in mod frecvent reduce cantitatea firelor de par regenerate.

Cum imi pot pregati cel mai bine pielea inainte de epilare?
Solutia ideala in pregatirea pielii inainte de epilare este efectuarea unui dus cu apa calda. Va va lasa pielea curata si relaxata. Asigurati-va ca folositi un gel de dus cu PH neutru si mentineti apa calduta nu fierbinte pentru a evita uscarea excesiva a pielii.

Este epilarea dureroasa?
Epilatoarele Silk-épil 5 au fost concepute special sa minimizeze orice disconfort sau iritatie. Manusa inclusa raceste eficient pielea inainte de epilare si o calmeaza dupa.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      5280
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Numar pensete
      40
    • Alimentare
      La retea
    • Trepte de viteza
      2
    • Accesorii incluse
      Cap de ras, Capac de tuns, Periuta de curatare, Manusa de racire
    • Functii
      Cap pivotant, sistem iluminare, masaj

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.