Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator RIO Salon Laser X60. Epilare definitiva cu laser

Epilator RIO Salon Laser X60. Epilare definitiva cu laser

Cod:

LAHC5


Cod intern: #41614
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator Salon Laser X60. Epilare definitiva cu laser de la RIO

Epilator Rio Salon Laser X60, foloseste fascicule laser, distruge pana la 60 de fire, ideal pentru picioare, brate, axile, zona inghinala si faciala, Rio Hair Remover Epilare laser sigura si usoara. Foloseste ultima tehnologie laser pentru indepartarea definitiva a parului, prin distrugerea radacinii acestuia. Bucurati-va de aceasta tehnica noua de epilare, acasa, fara costurile ridicate dintr-un salon. Functioneaza prin trimiterea de raze laser la nivelul foliculului de par, distrugandu-i radacina, insa fara a afecta zonele invecinate. Trateaza pana la 60 fire de par simultan. Nu este potrivit pentru pielea neagra sau aero-caraibiana si parul alb. Este potrivit pentru picioare, brate, axile, zona inghinala si faciala.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Salon Laser X60
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Da
  • Specificatii
    • Accesorii incluse
      DVD cu instructiuni Unitatea de baza cu alimentare
    • Altele
      Sistem de epilare: Fascicule laserZona de actiune: Picioare, brate, axile, zona inghinala si facialaFire de par acoperite:3 tipuri de tratament- unul care trateaza individual firul de par- unul care trateaza pana la 20 de fire simultan- unul care trateaza pana la 60 de fire simultan

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Epilator RIO Salon Laser X60. Epilare definitiva cu laser

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.