Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor DeLonghi EC 850 M, 15 bari, 1450 W, argintiu

Espressor DeLonghi EC 850 M, 15 bari, 1450 W, argintiu

Cod:

EC 850M


Cod intern: #49660

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Espressoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Espressor EC 850 M, 15 bari, 1450 W, argintiu de la DeLonghi

Espressor cu pompa Pentru ca in fiecare dimineata meriti cea mai buna cafea, trebuie sa alegi Espressorul cu pompa DeLonghi! Il poti folosi atat cu doze de cafea, cat si cafea macinata. In plus, iti poti savura cappuccinoul in paharul tau preferat, indiferent de marime: inaltimea cupei este ajustabila!

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Presiune
    • Capacitate rezervor
      1 l
    • Numar cesti
      1
    • Functii
      Sistem Cappuccino: combina aerul, aburul si laptele rezultand un cappuccino spumos si cremos Sistem termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala Carcasa din otel inoxidabil Inaltimea cupei ajustabila pentru pahare de pana la 10 cm inaltime Automatul accepta atat cafea macinata cat si doze de cafea Filtru profesional pentru cafea macinata cu sistem crema pentru 1 sau 2 cesti Butoane iluminate pentru a alege mai usor cafeaua preferata Sistem -gata de utilizare- Indicator pornit/oprit Rezervor de apa detasabil Sistem anti-picurare Filtru de apa Functie de economisire energie (Clasa A) Functie Stand-By Cablu de alimentare 1.2 m detasabil.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.