Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor SAECO Incanto HD8914/09, 15 bari, 1.8 l, Argintiu

Cod:

HD8914/09


Cod intern: #125192

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Espressoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Espressor Incanto HD8914/09, 15 bari, 1.8 l, Argintiu de la SAECO

Design elegant. Calitate impresionantă a cafelei.

Tehnologie avansată, pentru savoare maximă

  • Spumă de lapte catifelată, la o atingere distanţă, mulţumită sistemului automat de spumare a laptelui

    Spumă de lapte catifelată, la o atingere distanţă, mulţumită sistemului automat de spumare a laptelui

    Sistemul automat de spumare a laptelui îţi va completa cafeaua cu o spumă fină şi catifelată, printr-o simplă atingere de buton. În câteva secunde, cafeaua ta va fi acoperită cu o spumă mătăsoasă de lapte, de consistenţa cea mai fină - plăcerea supremă a tuturor pasionaţilor de cappuccino.

  • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

    Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

    Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele "obişnuite", materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

  • Cu boilerul cu încălzire rapidă te vei bucura de cafea fierbinte aproape instantaneu

    Cu boilerul cu încălzire rapidă te vei bucura de cafea fierbinte aproape instantaneu

    Atunci când timpul este esenţial, poţi obţine pe loc o ceaşcă de espresso sau cappuccino, mulţumită boilerului cu încălzire rapidă. Secretul său rezidă în învelişul din inox şi aluminiu, cu ajutorul căruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

  • Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

    Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

    De la espresso la latte macchiato, ai la dispoziţie un sortiment larg de opţiuni pentru a-ţi satisface pasiunea de neoprit pentru cafea. Dimineaţă devreme sau seara, după cină, îţi poţi prepara delicatesa preferată printr-o simplă atingere de buton.

  • 5000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean

    5000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean

    Inovaţia brevetată de la Saeco, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maxim de cafetiera complet automată. Prin schimbarea filtrului o dată la 3 luni, vei obţine beneficiile igienice ale unei ape curate, fără impurităţi, şi fără bătăile de cap pentru detartrarea cafetierei, pentru 5000 ceşti sau până la 2 ani*. Ca beneficiu suplimentar, alarma de notificare pentru detartrare este dezactivată automat odată ce AquaClean este instalat în cafetiera ta preferată Saeco.

  • Cafea fără cofeină, cu aceeaşi aromă inconfundabilă, cu opţiunea Powder

    Cafea fără cofeină, cu aceeaşi aromă inconfundabilă, cu opţiunea Powder

    Uneori este plăcut să poţi bea cafeaua pe care ţi-o doreşti, cu aceeaşi aromă bogată şi acelaşi gust inconfundabil, dar fără surplusul de energie pe care ţi-l oferă cofeina. Acum, mulţumită opţiunii Powder, poţi prepara cafea fără cofeină oricând doreşti.

  • Parte frontală din oţel inoxidabil, prelucrată cu cea mai mare atenţie

    Parte frontală din oţel inoxidabil, prelucrată cu cea mai mare atenţie

    Fiecare detaliu al acestei cafetiere a fost conceput cu cea mai mare atenţie. Partea frontală solidă, din inox, ecranul în culori vibrante şi butoanele de calitate reflectă echilibrul perfect între eleganţă, ergonomie şi design italian. Saeco Incanto va înnobila orice bucătărie modernă sau tradiţională, timp de ani întregi.

  • Ciclul de curăţare automată te scapă de orice bătăi de cap

    Ciclul de curăţare automată te scapă de orice bătăi de cap

    Graţie ciclului de curăţare automată, aparatul este uşor de întreţinut şi durata sa de viaţă este mărită – oferindu-ţi mai mult timp să-ţi savurezi cafeaua, în loc să stai să îl cureţi. Şi cu o garanţie de doi ani, îţi vei dori ca fiecare aparat de bucătărie să fie la fel de durabil şi uşor de întreţinut.

  • Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

    Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

    Eficienţa şi uşurinţa în utilizare au fost principalele preocupări ale celor de la Saeco atunci când au inventat prima lor cafetieră, în urmă cu 30 de ani. Până în ziua de astăzi, unităţile de preparare Saeco s-au dovedit a fi realizări tehnologice inspirate şi fiabile. Au rămas la fel de uşor de curăţat ca şi la început - nu necesită decât o simplă clătire sub jet de apă, timp de câteva secunde, apoi pot fi reintroduse în aparat.

  • Ajustează fin aroma cafelei, cu 5 setări ale râşniţei

    Ajustează fin aroma cafelei, cu 5 setări ale râşniţei

    Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, această râşniţă nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui întregul ansamblu de arome. Astfel, această râşniţă are opt setări ajustabile - de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

  • Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

    Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

    După ce ai ales concentraţia ideală din cele 5 setări diferite, o poţi salva cu uşurinţă, folosind funcţia de memorare, precum şi lungimea şi temperatura dorite. Apoi fiecare ceaşcă viitoare va fi personalizată exact în funcţie de gustul tău. Nu va mai trebui să îi readuci aminte, spre deosebire de cazul unui barista local.

  • Igienă dovedită cu carafa patentată cu curăţare cu aburi

    Igienă dovedită cu carafa patentată cu curăţare cu aburi

    Menţinerea unui grad ridicat de igienă nu a fost niciodată la fel de simplu. Mulţumită ciclului de curăţare cu abur, mecanismul de spumare va fi curăţat automat, eliminând reziduurile de lapte fără nevoia de a goli carafa. Performanţa igienică este certificată de institutul german independent de testare, VDE.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HD8914/09
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Presiune
    • Capacitate rezervor
    • Numar cesti
      2
    • Functii
      Cappuccino, Dispozitiv spumare, Rasnita, Sistem apa fierbinte (ceai), Sistem anticalcar, Setare temperatura, Setare cantitate cafea, Setare grad macinare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.