Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Fire

Cod:

ND-9003


Cod intern: #157522

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ghiozdane Scoala

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Ghiozdan Roller NIKIDOM - Fire de la NIKIDOM


Ghiozdan ergonomic, dur si practic pentru scoala; din material semi rigid pentru protejarea continutului.
Compartiment frontal cu 2 buzunare mai mici si buzunar mare din plasa; compartiment principal cu buzunar din plasa si un buzunar captusit.
Picior de stabilitate cu buton pentru stabilitate si mai mare cand ghiozdanul nu este folosit.Rotile mari de 17,5 cm sunt silentioase si faciliteaza urcarea si coborarea scarilor, cu o stabilitate foarte mare. Capacitate 19l; spatii speciale insigne.
Maner telescopic din aluminiu ajustabil in 3 pozitii: 77cm, 83,5cm, 98cm, adaptate la copilul in crestere. Maner ergonomic care permite impingerea ghiozdanului in fata (pozitia recomandata, ca un carut de cumparaturi) este mai usor decat tras in spate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.