Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Distribuitor Hama Media Hub II 57136

Distribuitor Hama Media Hub II 57136

Cod:

57136


Cod intern: #56735

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Hub-uri USB

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Distribuitor Hama Media Hub II 57136 de la Hama

Esti in pozitia in care doriti sa utilizati castile dumneavoastra si microfonul alternativ, dar aceasta pare o sarcina frustranta, incomoda si plictisitoare, fiind nevoie sa conectati si sa deconectati un dispozitiv pe care doriti sa-l utilizati cu PC-ul sau notebook, datorita lipsei de porturi USB disponibile. Din fericire pentru tine, Hama soseste din nou cu o solutie perfecta cu Hub Hama media, permitandu-va sa utilizati. microfoane si casti.

Media hub de la Hama, de culoare argintie stilizata, va face comutarea intre casti si difuzoare posibila fara a fi nevoie sa-si petreaca timpul pretios pentru a scoate sau introduce prizele. Conexiunile de sunet carte sunt facute pur si simplu si usor prin extinderea din spate a notebook-ului PC / la partea din fata a PC-ului / notebook-ului sau monitorului, astfel incat sa puteti utiliza microfonul si castile in acelasi timp cu usurinta. In concluzie, acest produs ofera o solutie simpla, usoara si convenabila problemelor tale, oferind un hub pentru toate dispozitivele preferate, inclusiv microfoane, casti si multe altele. Conecteaza-te cu Media Hub de la Hama!

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      1

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.