Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de cusut electromecanica Brother HF37, Strong & Tough, pentru materiale groase, 37 cusaturi, butoniera 1 pas, iluminare LED, pedala de picior, 850 imp/min, Alb

Cod:

BR-HF37VL1


Cod intern: #149329

  • Distribuie pe:
1.311,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni 36 luni fizice, 12 luni juridice


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de cusut electromecanica HF37, Strong & Tough, pentru materiale groase, 37 cusaturi, butoniera 1 pas, iluminare LED, pedala de picior, 850 imp/min, Alb de la Brother

Infiintata in Nagoya, Japonia, acum mai mult de 100 de ani, Brother a deschis primul birou din Europa in 1958 in Irlanda. Acest lucru s-a intamplat intr-un moment in care fabricam o gama larga de produse, de la masini de scris la motociclete!
In 1968, am preluat fabrica Jones Sewing Machine pentru a face in Manchester noul birou central pentru Europa. Si pana in ziua de astazi fabricam masinile de cusut care ne-au facut faimosi, cat si o gama de tehnologii inovative si solutii pentru afaceri.
 
Detalii
 
Noul model de masina de cusut HF37 este cel mai performant model de masina de cusut electro-mecanica, care executa 37 tipuri de cusaturi utilitare si decorative, butoniera automata intr-un pas.
 
Modelul BROTHER HF37 este o masina de cusut ideala pentru cusut acasa si se potriveste foarte bine pentru cei ce nu sunt neaparat niste impatimiti ai cusutului dar care vor totusi ca atunci cand cos ceva, sa aibe o masina cu mai multe cusaturi si reglaje si optiuni, decat cele de baza.

Aceasta masina are 37 de tipuri de cusaturi, printre care gasim cusaturi drepte, cusaturi zig-zag, cusaturi de tiv invizibil, cusaturi de surfilat, cusaturi elastice, cusaturi satin si cusaturi decorative si toate aceste cusaturi pot fi reglate la latimea si pasul dorit. Aceasta gama larga de cusaturi permite abordarea cu usurinta a oricarui tip de proiect de croitorie sau de decor. Datorita tehnologiei moderne cu suveica orizontala aceasta masina permite inlocuirea foarte rapida a bobinei ceea ce conduce la marirea vitezei de lucru. Capacul transparent al bobinei ne ajuta se vedem din timp cand se termina ata si face ca intretinerea si curatarea suveicii sa fie foarte facila.

De asemenea tot pentru a veni in sprijinul celui ce o foloseste aceasta masina are si sistem de bagat ata in ac, foarte util atunci cand avem mult de lucru si schimbam des culorile sau pentru cei mai in varsta si pentru cei ce poarta ochelari.
BROTHER HF37 are iluminare cu LED, lumina alba, mult mai buna si s-a eliminat becul, nu mai apar probleme cind uitam masina pornita si consumul electric este evident mai mic.

Datorita gamei largi de cusaturi si datorita piciorulsui presor autoreglabil se poate coase cu aceasta masina toata gama de materiale de la subtire la gros.
Puteti coase cu aceasta masina si fermoare si nasturi fara sa mai aveti nevoie de vreun accesoriu optional si puteti executa chiar si broderii simple.

Daca sunteti incepator dar doriti sa aflati mai mult din tainele cusutului sau daca coaseti ocazional dar cand o faceti doriti sa aveti la dispozitie un instrument bun, atunci cu siguranta masina de cusut BROTHER HF37 este modelul cel mai potrivit pentru dumneavoastra si va va aduce satisfactii nebanuite.
 
Accesorii incluse:
- Piciorus zigzag “J” (pe masina);
- Piciorus pentru butoniera “A”;
- Piciorus pentru fermoar “I”;
- Piciorus pentru nasturi “M”;
- Piciorus pentru cusatura invizibila;
- Ax mosor suplimentar;
- Opritoare mosor (dimensiuni diferite;
- Bobina (una este montata pe masina);
- Ac dublu;
- Set de ace (ac 90/14);
- Dispozitiv de desfacut cusaturi;
- Perie de curatat;
- Surubelnita ovala;
- Carcasa dura;
- Pedala de picior.
 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      37
    • Functii
      Lumina
      Selectare facila programe
      Compatibil ac dublu
    • Materiale compatibile
      Universal
    • Componente
      1 x Surubelnita
      1 x Pedala de control
      1 x Set ace
      1 x Bobina
      1 x Ac dublu
      1 x Opritor mosor
      1 x Masina de cusut
    • Tip cusaturi
      Coasere
      Matlasare
    • Dimensiuni
      45 x 19 x 37 cm
    • Greutate
      10 Kg
    • Nivel de lucru
      Avansat
    • Tip panou de comanda
      Mecanic
    • Altele
      Viteza maxima coasere (cusaturi/minut): 850

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.