Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de cusut casnica Brother Innovis 15 computerizata

Masina de cusut casnica Brother Innovis 15 computerizata

Cod:

BR-NV15VM2


Cod intern: #54936

  • Distribuie pe:
1.411,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


36 luni fizice, 12 luni juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de cusut casnica Brother Innovis 15 computerizata de la Brother



La an aniversar, pentru ca in anul 2008 a implinit 100 de ani de la infiintare si 50 de ani de prezenta pe piata din Europa, BROTHER a creat special seria de masini de cusut casnice computerizate INNOV-IS 10, 30, 50, combinand un inalt nivel de functionalitate cu o incredibila usurinta in utilizare.
Si pentru ca BROTHER este intotdeauna de partea TA, aceste masini profesionale, de inalta performanta tehnica, sunt disponibile acum si utilizatorului obisnuit.
Fie ca sunteti novice, fie ca sunteti in cautarea unei masini de cusut usor de utilizat, INNOV-IS 15 este alegerea perfecta. Butonul de selectare a programelor, de tipul jog dial, permite navigarea rapida si confortabila prin setul de programe de coasere din memoria masinii. Ecranul LCD iluminat (ca la telefonul mobil) ajuta la alegerea pasului si latimii cusaturii dorite. INNOV-IS 15 este o masina simpla ca utilizare dar performanta, avand 16 tipuri de cusaturi si 3 tipuri de butoniera diferite, care dau un aspect profesional produselor dumneavoastra. Infilarea acului se realizeaza rapid datorita sistemului semi-automat de introducere a atei in ac. Masina face parte din categoria celor cu suveica orizontala, controlul vitezei de coasere se face electronic, are functia de coasere inainte-inapoi, buton de ridicare automata a acului din cusatura, transportor in 7 puncte si parghie de anulare a transportului. Este dotata cu o husa de protectie din material plastic iar trusa masinii cuprinde 26 de accesorii dintre care cele mai importante sunt: piciorus pentru coaserea butonierelor, nasturilor, fermoarelor, ac dublu pentru cusaturi decorative la doua culori.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      26
    • Functii
      motor 42W26 de operatiuni de coasere16 tipuri de cusaturilatimea cusaturii reglabila: max. 7mmpasul cusaturii reglabil: max. 5mmbutoniera: complet automata3 modele de butonierareglaj fin al butoniereibobinatorselector de programe tip jog dial / (potentiometru)buton de reglare a tensiunii din firbuton pentru anualarea transportului (pentru broderie si stopare)comanda electronica pentru coasere inapoicomanda electronica pentru pozitia acului sus/joscomanda electronica pentru pornire/oprire instantaneecomanda electronica pentru reglarea vitezei de coaseresistem semi-automat de bagat ata in accompartiment pentru accesoriisuprafata de lucru convertibila plan/brat (pentru cusaturi tubulare)controlul vitezei de coasere: de la pedala si de la buton (se poate coase si fara pedala)iluminarea zonei de coasere cu LED (lumina alba si rece nu oboseste ochiul)
    • Componente
      26 accesorii incluse: piciorus pentru cusut butoniera, piciorus pentru surfilare, piciorus pentru monograme, piciorus pentru cusut fermoare, piciorus universal pentru zig-zag, piciorus pentru tiv ascuns (sau punct invizibil), piciorus pentru cusut nasturi, cutit pentru decupat butonierele sau pentru desfacut cusaturile gresite, mosorele de rezerva, set de ace normale de rezerva, ac dublu pentru cusaturi decorative in 2 culori, preducea pentru perforat butonierele cu cap rotund sau ocheti, surubelnita mare, surubelnita mica, 3 opritori de marimi diferite pentru papiote diferite, ax de papiota suplimentar pentru coaserea la 2 culori, manson protector pentru coaserea cu ate dificile, surubelnita disc, etc.
    • Dimensiuni
      53 * 28 * 38 cm
    • Greutate
      7.5 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.