Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de brodat casnica Brother INNOV-IS V3

Masina de brodat casnica Brother INNOV-IS V3

Cod:

INNOV IS V3


Cod intern: #54975

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de cusut

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de brodat casnica Brother INNOV-IS V3 de la Brother

Masina Brother Innov-is V3 este o masina de mare viteza fiind dedicate in intregime broderiei si de asemenea va va incanta chiar daca nu aveti nevoie, si cu partea de cusut.

Arie mare de brodat
Innov-is V3 dispune de o zona de brodat mare si anume 300 mm x 180 mm, aceasta zona permitandu-va sa creati modele mari si complexe fara a fi nevoiti sa plasati materialul pe gherghef inca o data pentru a continua urmatoarea etapa a procesului de brodare. Masina combinata Innov-is V3 are o viteza mare de pana la 1050 de impunsaturi pe minut, permitandu-va sa produceti broderii frumoase, mai repede ca oricand.
Touch Screen color foarte mare
Va veti indragosti de folosirea acestui ecran tactil frumos si clar  deoarece o sa va dati seama cat de receptiv este in timp ce parcurgeti meniurile simple.
Modelele create de tine sunt usor de gasit si de editat, fiind gata pentru cusut intr-o clipa. Meniul este prietenos cu utilizatorul, ajutandu-va sa selectati si sa editati modele de broderie, precum si sa ajustati tipurile de cusaturi intr-un timp foarte scurt. Functiile masini de brodat va ajuta sa previzualizati proiectul dumneavoastra pe ecranul color inainte de a-l broda precum si in timpul procesului de creatie. De asemenea prin atingerea unui buton puteti adauga monograme, puteti roti, mari, micsora si combina modelele de broderie simplu si rapid.

Pur si simplu atingeti ecranul mare si clar pentru a :
-       Edita broderia pe ecran
-       Customiza setarile cum doresti
-       Schima limba, avand o varietate de 13 limbi deja existente
-       Seta ceasul
-       Vizualiza tutoriale pe ecran si ghiduri care vin in ajutorul tau pentru a te ajuta sa alegi setarile perfecte pentru ceea ce doresti sa realizezi

Importa si Exporta modele instantaneu
Pur si simplu conecteaza-te la PC cu ajutorul unui cablu USB, sau cu ajutorul unui stick de memorie, pentru aimporta sau exporta modelele simplu si rapid.
Aveti posibilitatea sa stocati modelele in foldere pe stick-ul de memorie astfel incat sa fie organizate pentru ca mai tarziu sa le gasiti usor cand aveti nevoie de ele.
Cu Software-ul PE-Design (optional), poti converti numeroase imagini in broderie.
Zona de cusut ultra luminoasa
Ledul ultra luminos te ajuta sa lucrezi indiferent de lumina din jurul tau, permitandu-ti sa vezi culoriile si detaliile cusaturilor perfect. Puteti ajusta intensitatea luminii in functie de necesitatile dumneavoastra.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      227
    • Functii
      aria mare de brodare 300 x 180mmviteza de brodare maxima 1050 impunsaturi/minutport USB pentru conectare la computer pentru transmisia de modele227 de modele prestabilite17 fonturi de monograma cu alfabet complet4 zone de iluminare LED de inalta performantasistem de instalare rapida a bobineiecran color LCD cu tehnologie touch screensistem automat de introducere a atei in actaierea automata a ateibuton pentru pozitionarea acului sus/jos
    • Componente
      Piciorusul pentru broderie WSet de aceSet de ace cu varf bilaSet de 10 bobineCutter pentru ateFoarfecaPerie pentru curatarea masiniiSurubelnica micaSurubelnita mareSurubelnita in forma rotundaDispzitiv pentru cea de-a doua papiotaOpritor papiota micOpritor papiota mediu x2Opritor papiota mareOpritor papiota specialSisteme de prindere pentru bobine x 10Plasa pentru papiota x2Flanela pentru papiota x1Capac pentru placa aculuiCreion Touch pentru ecranul LCDCablu USBGherghef mediu 10x10Gherghef foarte mare 30x18Ata Brother poly 90Husa pentru masinaGeanta pentru accesoriiManual de utilizareGhid Rapid de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.