Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Brother Masina de acoperire casnica 2340 CV

Masina de acoperire casnica 2340 CV

Cod:

2340 CV


Cod intern: #54980

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de cusut

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de acoperire casnica 2340 CV de la Brother

BROTHER 2340CV este o masina care executa cusaturi de tip lant, de acoperire sau tip uberdeck sau coverstitch cum se mai spune in limbajul de specialitate.
Prin combinarea celor 3 ace si 4 fire puteti realiza cu aceasta masina, cusatura lant, cusatura de acoperire lata de 6mm, cusatura de acoperire ingusta de 3mm, sau cusatura tripla de acoperire (tricover).
In galeria foto, gasiti cateva fotografii cu tipuri de cusaturi ce pot fi realizate cu aceasta masina.
Aceste cusaturi sunt practic indispensabile pentru cei ce lucreaza tricouri tip polo (sau orice alte confectii similare), tricoturi sau in general materiale cu comportament mai dificil la cusut sau materiale elastice (cum ar fi costumele de baie de exmplu).
Ca si triplock-ul M3034D, aceasta masina are si ea toate dotarile necesare obtinerii unei cusaturi uniforme pe orice tip de material, adica: lungimea pasului reglabila intre 2-4 mm, presiunea piciorusului presor reglabila, transport diferential ajustabil prin maneta de reglare, pentru eliminarea incretirii si pentru evitarea spargerii materialului.
Uberdeck-ul BROTHER 2340CV, functioneaza cu ace de cusut normale care se portivesc la orice masina de cusut de uz casnic.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Functii
      1, 2 sau 3 ace2, 3 sau 4 firecoase cusaturi de tip uberdeck (de acoperire)distanta dintre ace 6mminfilare superioara usor de urmaritsistem rapid de infilare a graifaruluibutoane de reglare a tensiunii din firebuton pentru reglarea pasului cusaturii (2 - 4 mm)reglarea presiunii piciorusului presorparghie pentru reglarea transportului diferentialcontrolul vitezei de coasere, de la pedalaputere motor: 67W
    • Dimensiuni
      34 * 30 * 28 cm
    • Greutate
      6 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.