Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de cusut si brodat casnica Brother Innov-IS V7

Masina de cusut si brodat casnica Brother Innov-IS V7

Cod:

INNOV-IS V7


Cod intern: #54984

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de cusut

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de cusut si brodat casnica Brother Innov-IS V7 de la Brother

 



Lucrul cu materiale foarte subtiri sau cu mai multe straturi de materiale nu a fost mai usor ca acum, deoarece masina Innov-is V7 vine cu piciorusul cu dublu transport Brother. Acest piciorus va permite sa lucrati cu materiale dificile ( cum ar fii matasea sau denimul) fara probleme. Piciorusul cu dublu transport poate fi ajustat pentru fiecare tip de material direct de pe ecranul tactil.
Innov-is V7 - o masina ce include noi functii revolutionare pentru rezultate perfecte fara effort.

Piciorusul exclusiv cu dublu-transport de la Brother
Pur si simplu setati transportul cum doriti, folosindu-va de butoanele plus sau minus, apoi salvati setarea facuta in memorie,pentru a o mai putea utilize pe viitor pentru materialul respective. Cand nu aveti nevoie de piciorusul pentru dublu transport, pur si simplu il indepartati.
Ghidaj cu laser pentru a va usura munca
Pozitia ghidajului cu laser poate fi ajustata folosind ecranul LCD, la o distanta de 14 mm stanga-dreapta. Puteti de asemenea sa folositi creionul ultrasonic pentru a plasa linia ghidajului unde doriti.
Proiecte perfecte cu noul creion Ultrasonic
Plasarea modelului automat: Creionul Ultrasonic va ajuta sa plasati si sa modificati modelul broderiei foarte usor. Pur si simplu folositi creionul pentru a pozitiona modelul in unghiul in care doriti pe material.

Pozitia acului: Puteti sa setati pozitia acului prin simpla apasare a creionului pe material in directia in care doriti, apoi masina va incepe sa coasa pe linia(directia) pe care ati stabilit.
Intarire usoara: Asa cum alegem optiunea de intarire automata la inceput, puteam acum sa alegem sa ne intareasca cusatura si la sfarsit. Pur si simplu atingeti cu creionul unde vreti sa intariti, si masina o sa intareasca automat la sfarsit si o sa se opreasca din cusut. De asemenea masina v-a incadra modelele de cusaturi decaorative in spatiul pe care dumneavoastra l-ati stabilit. Acum puteti sa va relaxati stiind ca masina Innov-is 7 se la opri unde ati ales dumneavoastra fara a lasa ultima cusatura decorativa incompleta.
Ajustarea zig-zagului sau a cusaturilor decorative : Folositi creionul pentru a ajusta latimea si pozitia cusaturii fara effort , doar marcand cu creionul unde ati vrea sa inceapa cusatura dumneavoastra. De asemenea stabiliti latimea cusaturii cum doriti, apoi puteti sa va relaxati si sa lasati masina sa faca restul.

Piciorusul pentru broderie cu indicator LED
Noul piciorus pentru broderie cu indicator LED inclus in masina va permite plasarea acului perfect pentru broderie. Indicatorul LED va arata clar unde o sa coboare acul, facand pentru dumneavoastra ajustarile si setarile foarte usoare.
Brat Lung pentru cusut
Bratul foarte lung de 111 mm x 285 mm va ofera mai mult spatiu ca oricand pentru proiectele de quilting, fashion si proiectele pentru decorarea casei.
Ecranul Tactil Ultraluminos LCD
Va veti indrogsti de folosirea acestui ecran tactil frumos si clar  deoarece o sa va dati seama cat de receptiv este in timp ce parcurgeti meniurile simple.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      531
    • Functii
      Bobinare rapidaPana la 1050 de impunsaturi pe minut227 modele de broderie17 tipuri de fonturiArie mare de brodare 300mm x 180mmAjustarea modelelor pe ecranRotirea si oglindirea modelelorGhidaj cu laserCoborarea dintilor transportoriGenunchierSistemul cu transport dubluCreionul UltrasonicPiciorusul pentru broderie cu indicator LEDPuteti coase cu modulul de broderie atasat (penteu a avea o zona mai mare)Buton glisant pentru ajustarea vitezeiEcran tactil color LCDPort USB4 zone de iluminare LED de inalta performantaSistem automat de infilare al atei superioare in acSistem automat de taiere al atei (Broderie)Usor de folosit cu ajutorul Meniului cu instructiuniCompatibil cu Softwareul Brother PE DesignFunctia ECOCeas
    • Componente
      Piciorus universal pentru zig-zag JPiciorus pentru monograme NPiciorus pentru surfilat GPiciorus pentru fermoar normal IPiciorus pentru butoniera APiciorus pentru tiv ascuns RPiciorus pentru cusut nasturi MPiciorus pentru broderie W cu indicator LED1/4 Piciorus pentru quilting cu ghidajPiciorus pentru broderie manuala OPiciorus cu transport dubluAdaptor picioruseSurub micSet ace universaleAc dubluSet ace cu varf bilaSet de 10 bobineCutter pentru ate (mai poate fi folosit si pentru butoniera)FoarfecaPerie pentru curatarea masinii de scamePreduceaSurubelnita micaSurubelnita mareSurubelnita rotundaDispzitiv pentru cea de-a doua papiotaOpritor papiota micOpritor papiota mediu x2Opritor papiota mareOpritor papiota specialSisteme de prindere pentru bobine x 10Plasa pentru papiota x2Placa ac pentru broderieCreion Touch pentru ecranul LCDGenuncherCablu USBPedalaGherghef mediu 10 cm x10 cmGherghef mare 30 cm x 18 cmCreion pentru marcarea materialelorCreion cu SenzorDispozitiv pentru asezarea creionuluiSablon cu gradatii pentru gherghefManual de utilizare
    • Tip cusaturi
      531 de tipuri de cusaturi, din care 107 cusaturi utilitare, 30 cusaturi pentru quilting, 394 cusaturi decorative5 fonturi cusute cu alfabet complet14 tipuri de butoniere

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.