Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de cusut casnica Elna EXPLORE 220 electromecanica

Masina de cusut casnica Elna EXPLORE 220 electromecanica

Cod:

EL-220


Cod intern: #54988

  • Distribuie pe:
875,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de cusut casnica Elna EXPLORE 220 electromecanica de la Elna

MASINI PENTRU MATERIALE GROASE!



Displaying Elna-4-ani-garantie-extinsa.png

Reputatia buna a masinilor ELNA a inceput in 1940, odata producerea primei masini de cusut in Elvetia, compacta si portabila. De atunci, ELNA a continuat sa fie un brand de renume, masinile de cusut si presele ELNA pentru uz domestic fiind concepute permanent in modul cel mai inovativ. Milioane de oameni din intreaga lume au ales ELNA pentru calitatea, performanta si soliditatea produselor.
Masina de cusut cu design elvetian Elna Explore 220 este o masina de cusut electromecanica care are suveica metalica verticala, are 16 cusaturi, incluzand butoniera in patru pasi , pasul cusaturii si latimea cusaturii reglabile, functia de intarire (cosere inapoi), functia de anulare a transportorului pentru deplasare libera a materialului, presiunea piciorusului regalabila. Masina de cusut este recomandata pentru orice grosime de material, avand o forta mare de penetrare a acului si inaltime mare de ridicare a piciorusului presor!

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.