Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de spalat rufe Samsung WW90K44305W, Add-Wash, 9 kg, 1400 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Masina de spalat rufe Samsung WW90K44305W, Add-Wash, 9 kg, 1400 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Cod:

WW90K44305W


Cod intern: #173679

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini spalat rufe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Masina de spalat rufe WW90K44305W, Add-Wash, 9 kg, 1400 RPM, A+++, 60 cm, Alb de la Samsung

Pur și simplu adăugați, în timpul spălării Ați uitat o cămașă? Add Wash vă permite să adăugați simplu și rapid articolele uitate, după ce ciclul de spălare a început deja. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință rufe spălate de mână, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați prin stoarcere.

Mai îngustă la exterior, capacitate mai mare în interior În pofida designului său îngust, capacitatea mare, de 8 kg, vă permite să spălați rapid o mulțime de rufe dintr-o singură încărcare – până la 12 prosoape de baie*. Astfel, se reduce frecvența spălărilor, ceea ce duce la economie de timp, energie și apă. Lucrează inteligent și se menține in formă Motorul cu invertor digital asigură o eficiență energetică superioară, reduce la minim a zgomotul și are o performanță de durată, acesta consumă mai puțină energie decât un motor universal. Iar, prin eliminarea periilor, oferă o durabilitate excepțională, susținută de o garanție de 10 ani. Un design extraordinar de frumos Ușa Crystal Gloss, în variantele Alb translucid sau albastru Ocean Blue, oferă cea mai mare plăcere estetică. Depanare simplă Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detectează și diagnostichează problemele și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone. Astfel, economisiți timp și evitați costul și neplăcerile unei intervenții inutile a inginerilor de service! Îngrijire blândă a materialelor Designul unic, ușor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate în formă de diamant, face ca acesta sa fie extrem de delicat cu hainele dvs. Orificiile mici de evacuare a apei ajută, de asemenea, la protejarea țesăturii, împiedicând prinderea hainelor.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.