Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Jucarie Advanced Bulldozer Kit 505280, set constructie educativ, contine 740 de piese componente

Jucarie Advanced Bulldozer Kit 505280, set constructie educativ, contine 740 de piese componente

Cod:

505280


Cod intern: #132470

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masinute, trenuri, avioane

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Jucarie Advanced Bulldozer Kit 505280, set constructie educativ, contine 740 de piese componente de la Generic

Vehiculele grele intră în acțiune! Construiește oricare dintre cele 4 tipuri de buldozer cu detalii realiste. Echiparea, să mergem! Ce este Advanced Bulldozer Kit? Un set de construcții din care poți asambla patru tipuri de buldozer. Vehiculele grele pe șenile s-au apucat de curățenie! Rămân stabile în timpul jocului și au detalii realiste cum ar fi troliu, lamă care poate fi ridicată și coborâtă, și piese antiderapante. Echiparea și pe poziții! Kit-ul este recomandat copiiilor peste 7 ani, necesitând ceva mai multă îndemânare și obișnuință. O să-ți placă pentru: Kit special: Unicul kit Fischertechnik cu 4 modele eXtraLarge diferite de buldozer. Educativ: Dezvoltă abilitățile de construcție, înțelegere a mecanismelor interne și dexteritatea manuală a copiiilor. Sigur pentru copii: Întregul kit este produs în Germania și respectă toate normele europene de siguranță. Incluse în pachet: Peste 740 de piese componente. Instrucțiuni detaliate de asamblare.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      505280
    • Tip jucarie
      Educativa
    • Varsta
      peste 7 ani
    • Gen
      masculin si feminin
    • Culoare
      multicolor
    • Functii
      Dezvoltă abilitățile de înțelegere, rezolvare a problemelor și dexteritate manuală a copiiilor
    • Dimensiuni
      740 de piese componente
    • Altele
      Întregul kit este produs în Germania și respectă toate normele europene de siguranță.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.