Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mixer planetar HEINNER HPM-8012X, 800W, 12 viteze, alb

Mixer planetar HEINNER HPM-8012X, 800W, 12 viteze, alb

Cod:

HPM-8012X


Cod intern: #151934

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mixere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Mixer planetar HEINNER HPM-8012X, 800W, 12 viteze, alb de la Heinner

Mixer planetar Heinner HPM-8012X, miscare eliptica, capacitate bol din inox: 4L, putere: 800W, 12 viteze, sistem de siguranta, accesorii: tel, carlig pentru framantare, paleta din aluminiu turnat



Mixer planetar Heinner HPM-8012X, 800W, Miscare eliptica, Bol Inox, Alb
   
   
Accesorii: tel din inox, carlig si paleta din aluminiu turnat

Toate retetele tale sunt batute spuma, amestecate si framantate perfect cu ajutorul setului de accesorii: tel din inox, carlig si paleta din aluminiu turnat. Preparatele preferate sunt gata in cateva secunde, scurtand considerabil timpul alocat gatitului.
   
Miscare eliptica

Mixajul planetar si miscarea eliptica permit mixerului sa atinga toate unghiurile bolului pentru ca amestecul sa fie realizat corect.
   
Putere: 800W si 12 viteze

Cu o putere de 800W, mixerul planetar Heinner omogenizeaza rapid, perfect si usor ingredientele, rezultand un amestec fin si cremos in doar cateva secunde. In plus, cele 12 viteze permit flexibilitate nelimitata.
   
Bol din inox 4L

Bolul incapator din inox este rezistent si potrivit pentru orice amestec, de la mixarea oualor, la framantarea painii sau aluatului pentru prajituri, usurandu-ti cat de mult posibil munca in bucatarie.
   
Sistem de siguranta

Aparatul dispune de un sistem de siguranta care permite functionarea acestuia doar atunci cand toate elementele sunt montate corect, iar capacul este perfect inchis.
   
Picioruse anti-alunecare

Mixerul este dotat cu picioruse anti alunecare, pentru stabilitate la nivel maxim, indiferent de consistenta preparatelor sau de viteza utilizata.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HPM-8012X
    • Culoare
      alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      12
    • Tip mixer
    • Accesorii incluse
      Tel, Paleta, Carlig pentru framantare
    • Functii
      Buton turbo
    • Altele
      tel inclus

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.