Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED Philips 241S6QYMB/00, 24 inch, 1920 x 1080 Full HD, negru

Monitor LED Philips 241S6QYMB/00, 24 inch, 1920 x 1080 Full HD, negru

Cod:

241S6QYMB/00


Cod intern: #67404

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Monitoare LED

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Monitor LED 241S6QYMB/00, 24 inch, 1920 x 1080 Full HD, negru de la Philips

Afişajul ergonomic cu LED-uri AH-IPS de la Philips, care utilizează în proporţie de 25% materiale reciclate, şi carcasa fără PVC şi BFR sunt ideale pentru productivitate ecologică Acest ecran de ultimă generaţie de la Philips utilizează panouri cu tehnologia avansată AH-IPS care utilizează o structură îmbunătăţită pentru o reproducere superioară a culorii, timp de răspuns şi consum de energie comparabile cu alte panouri cu unghi amplu. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS oferă cea mai mică valoare de fluctuaţii Gamma şi de aceea sunt în măsură să afişeze culori consecvente chiar şi la 178/178 de grade şi în modul pivot. Cu performanţe remarcabile, este adecvat în mod special pentru aplicaţii care necesită în permanenţă acurateţea culorilor şi luminozitate consecventă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web. Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă. SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton! SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie. SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici speciale
    • Webcam
      Nu
    • Meniu
      21 limbi
  • Caracteristici Fizice
    • Culoare
    • Reglaje
      Inclinare, rotire, pivotare, inaltime reglabila

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.