Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mouse Evoluent Vertical C VMCR, 5 butoane, USB, negru

Mouse Evoluent Vertical C VMCR, 5 butoane, USB, negru

Cod:

VMCR


Cod intern: #94450

  • Distribuie pe:
364,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mouse Evoluent Vertical C VMCR, 5 butoane, USB, negru de la Evoluent

VerticalMouse C de la Evoluent este un mouse ergonomic, vertical în picioare , care este proiectat pentru a preveni și de a atenua durerile de încheietura mâinii cauzate de utilizarea prelungită mouse - ul. Forma este făcută pentru a fi ușor de prins și are o buza de jos mai mare pentru a sprijini mai bine cu degetul degetul mic. Având mâinile într - o poziție neutră cu această poziție neutră de prindere elimină răsucire a antebrațului , care poate provoca dureri de încheietura mâinii. În plus, VerticalMouse C are un senzor laser reglabil , cu indicatoare de viteză indicatorul luminos-up. Butoanele sale reprogramabili sunt configurabile folosind software - ul Mouse - ul Manager, permițându - vă să aibă funcții secundare pentru diferite programe. Prevenirea încheietura Pains Forma ergonomică sprijină mâna într-o poziție neutră în poziție verticală, care elimină antebrațului de răsucire, care poate provoca dureri de încheietura mâinii, după utilizare prelungită mouse-ul. Compatibilitate Pentru Windows: Include driver pentru Windows XP, 7, 8, și 10 pentru programarea 5 butoane. Mac: Include driver - Mac pentru programare 5 butoane Linux: funcțiile butoanelor fixe fără șofer. Drivere terțe sunt disponibile pentru unele versiuni de Linux.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      VMCR
  • Specificatii tehnice
    • Butoane/rotite
      5 butoane
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Fir
      Da
    • Culoare
    • Altele
      compatibil cu PC: drivere programabile pentru Windows XP, Vista, 7, 8 și 10 Mac: drivere programabile Linux: Buton funcții fixe (fără drivere)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.