Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Perie Philips HP8663/00 Airstyler perie electrica pentru coafat

Philips HP8663/00 Airstyler perie electrica pentru coafat

Cod:

HP8663/00


Cod intern: #63433

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Perii electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Perie HP8663/00 Airstyler perie electrica pentru coafat de la Philips

Uscare şi coafare într-o clipă - noul Philips Essential Care Airstyler vă permite să creaţi stiluri naturale minunate, oferind în acelaşi timp îngrijire maximă pentru părul dvs. Cele 4 accesorii funcţionează cu adevărat, facilitând crearea unor coafuri frumoase, naturale.



O setare de aer rece vă permite uscarea părului la o temperatură destul de redusă, pentru a reduce la minim deteriorarea, fiind potrivită în special pentru părul fin, uscat sau deteriorat. Este o setare perfectă pentru anotimpul călduros al verii! Concentratorul uscătorului de păr funcţionează focalizând fluxul de aer prin orificiu spre anumite zone. Acesta asigură o coafare precisă şi este foarte indicat pentru retuşul sau finisarea unei coafuri. Cu peria inovatoare dreptunghiulară pentru îndreptare ataşată la mâner puteţi obţine păr cu aspect drept, frumos şi sănătos fără a cauza deteriorarea părului. Acest aparat Airstyler uşor de utilizat este simultan o perie de coafat şi un ondulator. Perii se retrag în perie la atingerea unui buton pentru a putea scoate uşor aparatul de coafat din păr. Rămâne doar o buclă elastică minunată.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Utilizare
    • Putere
    • Accesorii incluse
      Perie termica 38mm; perie dreptunghiulara; concentrator aer; perie retractabila
    • Reglaje
      3 setari viteza/caldura; flux aer rece
    • Functii
      Tehnologie Ion; ThermoProtect

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.