Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips periuta de dinti HX6311/07 Sonicare for Kids electrica reincarcabila

Periuta de dinti Philips HX6311/07 Sonicare for Kids electrica reincarcabila

Cod:

HX6311/07


Cod intern: #65053

  • Distribuie pe:
231,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere periuta de dinti HX6311/07 Sonicare for Kids electrica reincarcabila de la Philips

Sonicare For Kids de la Philips este o periuţă electrică pentru copiii cu vârsta de minim 4 ani. Aceasta oferă îndepărtarea maximă a plăcii bacteriene, tehnologie sonică, etichete personalizabile şi accesorii educative, pentru a face perierea adecvată amuzantă, pentru toată viaţa.



Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare are două dimensiuni ale capului de periere concepute special pentru a curăţa delicat şi a proteja dinţii pe măsură ce copilul creşte Sunetele distractive încurajează copiii să îşi perieze toată gura în mod eficient pe durata celor 2 minute recomandate de dentist Pentru a ajuta copiii să-şi formeze cu uşurinţă deprinderi corecte, această periuţă de dinţi electrică creşte încet durata de periere la peste 90 de zile până la atingerea intervalul de 2 minute recomandat de dentist, ajutând astfel la dobândirea unor obiceiuri sănătoase în mod natural. Periuţa Sonicare For Kids de la Philips îndepărtează până la 75% mai multă placă bacteriană decât periuţele manuale* Conceput ergonomic pentru a ajuta copii să se spele corect pe dinţi Cu două moduri de putere pentru copii, această periuţa de dinţi electrică asigură o curăţare adecvată pentru diferite vârste; un mod inferior pentru copii mai mici şi unul superior pentru copii mai mari.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip periuta
    • Pentru
    • Numar programe
      2
    • Numar de vibratii
      Până la 31.000 de mişcări de periere pe minut
  • Altele
    • Display
      Nu
    • Tip alimentare
      Baterie Li-ion reincarcabila (autonomie pana la 3 saptamani)
    • Altele
      KidTimer şi Quadpacer

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.