Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips BDP5700/12 Blu-Ray Player 3D, WiFi

Philips BDP5700/12 Blu-Ray Player 3D, WiFi

Cod:

BDP5700/12


Cod intern: #65934

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Playere & Receivere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere BDP5700/12 Blu-Ray Player 3D, WiFi de la Philips

Fiţi uimit de Blu-ray 3D şi descoperiţi o nouă dimensiune a experienţei dvs. cinematografice la domiciliu. Bucuraţi-vă de tot ce este mai bun pe Internet pe televizorul dvs. cu Smart TV Plus, fără complicaţii cu WiFi-n rapid încorporat. Şi redaţi mai mult decât oricând până acum cu DivX Plus HD. Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips Aplicaţia de telecomandă MyRemote Philips vă permite să vă utilizaţi iPhone-ul sau iPod Touch-ul sau Smartphone-ul Android pe post de telecomandă pentru a vă controla produsele AV Philips legate în reţea. Aplicaţia recunoaşte automat playerul dvs.* Blu-ray Philips, sistemul Home theater sau sistemul audio Streamium conectat la reţeaua dvs. Wi-Fi la domiciliu şi vă oferă control instantaneu asupra dispozitivelor aflate oriunde în căminul dvs. Iar dacă aveţi mai mult de un produs AV Philips legat în reţea, aplicaţia vă va permite să comutaţi între acestea şi să controlaţi independent pe fiecare dintre acestea. Această aplicaţie gratuită este creată exclusiv de către Philips. SimplyShare pentru a conecta şi transmite wireless tot divertismentul Philips SimplyShare vă permite să partajaţi muzica, filmele şi fotografiile dvs. de pe tabletă, smartphone şi PC-uri cu sistemul home theater şi playerul Blu-ray. Puteţi transmite tot divertismentul direct de pe dispozitivele compatibile DLNA sau puteţi utiliza telecomanda pentru a accesa şi transmite fişiere media de pe PC. Pentru cea mai bună experienţă wireless, instalaţi aplicaţia SimplyShare pe tabletă sau smartphone. Acum sunteţi gata să vă bucuraţi de tot divertismentul dvs. fără efort. WiFi-n încorporat pentru performanţă wireless mai rapidă, mai largă WiFi-n, cunoscut şi ca IEEE 802.11n, este noul standard de reţea wireless. Acesta include multe opţiuni noi pentru a îmbunătăţi calitatea legăturii wireless, oferind viteză mai rapidă şi o gamă mai largă în comparaţie cu standardele WiFi anterioare. WiFi-n dispune, de asemenea, de compatibilitate retroactivă, ceea ce înseamnă că acest player poate transmite şi recepţiona date de la routere care funcţionează cu standardele WiFi anterioare.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BDP5700/12
  • Specificatii tehnice
    • Functii
      Aplicaţia MyRemote; SimplyShare; Dolby True HD; Dolby Digital 5.1; Dolby Digital PLUS; DTS Digital Surround; Audio de rezoluţie înaltă DTS-HD; DTS-HD Master Audio Essential;
    • Formate suportate
      MPEG2; H.264; DivX Plus HD; MPEG1; XviD; MPEG4 (AVC); MP3; PCM; AAC; Ogg Vorbis; WAV; WMA
    • Conectori
      HDMI, RJ45, USB, iesire optica, WiFi
    • Convertor Video digital/analog
      12 bit, 148MHz
    • Convertor Audio digital/analog
      24 bit, 192 KHz
    • Telecomanda
      Da
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      36 x 21.9 x 4.2 cm
    • Greutate
      1 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.