Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Prajitor de paine Braun HT 400, Alb

prajitor-paine-ht-400

Cod:

64120700D


Cod intern: #60845

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Prajitoare de paine

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Prajitor de paine HT 400, Alb de la Braun

Prajitor de paine MultiToast model HT400
Prin designul atragator, functiile versatile si usurinta in folosire, prajitorul de paine MultiToast va fi oaspetele de onoare al fiecarui mic dejun.
Ce este cubic si absolut necesar la fiecare mic dejun? Paine prajita calda, crocanta, si ocazional rulouri, chifle & co!
Un inceput de zi crocant si delicios.
Un prajitor de paine de la Braun este absolut indispensabil. Impresioneaza prin designul modern si este atat de convenabil si usor de folosit. Prajitoarele de paine Braun au mai multe functii si ofera rezultate excelente: de la paine prajita crocanta la chifle delicioase.

Si asta nu e tot. Decongelarea sau incalzirea painii, de exemplu, se realizeaza usor folosind functia de decongelare sau incalzire. Spatiile largi ale prajitorului cuprind orice.
 
Functii principale
Siguranta maxima
Functia automata de oprire, care este actionata daca painea se blocheaza in prajitor, butonul pentru oprirea procesului de prajire in orice moment si carcasa rece realizeaza o functionare a prajitorului mai sigura ca niciodata.
Extrem de convenabil
Prajitorul de paine de la Braun are multiple talente, printr-o gama variata de functii: centrare automata a painii, functie de reincalzire si decongelare. Prin controlul electronic al rumenirii puteti obtine usor rezultatele dorite.

Specificatii produs:
Functie automata de centrare a painii: Da
Functie de oprire: Da
Functie de decongelare: Da
Functie de reincalzire: Da
Culoare: Alb
Spatii pentru felii: 2
Functie de oprire automata in caz de blocare: Da
Functie de ridicare paine: Da
Carcasa rece: Da
Spatiu depozitare cablu: Da
Tavita detasabila pentru firimituri: Da

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HT400
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Functie automata de centrare a painii, Functie de oprire, Functie de decongelare, Functie de reincalzire, Functie de oprire automata in caz de blocare, Functie de ridicare paine
    • Altele
      Carcasa rece, Spatiu depozitare cablu, Tavita detasabila pentru firimituri

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.