Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Soft grafic Nikon Capture NX2

Soft grafic Nikon Capture NX2

Cod:

VSA590EA


Cod intern: #2323

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Prelucrare imagini

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Soft grafic Nikon Capture NX2 de la Nikon

Nikon Software Capture NX2 Soft grafic | Nikon Capture NX2 este un program avansat de procesare si editare a imaginilor digitale

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Detalii
      Profitati la maxim de talentul dumneavoastra fotografic cu ajutorul celei mai noi generatii de software pentru editarea si procesarea imaginilor de calitate ridicata de la Nikon. Utilizand tehnologia U PointTM disponibila in exclusivitate de la Nikon, Nikon Capture NX2 incude o gama de instrumente puternice si patru spatii de lucru ce pot fi personalizate integral, pe care le puteti salva si intre care puteti comuta pentru a crea un flux de lucru rapid si eficient. Direct si intuitiv, Capture NX2 va lasa libertatea sa va concentrati pe lucrul cu tonuri si culori, permitandu-va sa concepeti imaginile dumneavoastra conform cu principiile clasice de accentuare si scoatere in evidenta a anumitor puncte de interes. Capture NX2 poate fi utilizat cu imagini in formatul JPEG si TIFF din orice sursa si este aplicatia software optima pentru editarea fisierelor NEF ale Nikon. - Punct control culoare: Preluati controlul asupra nuantei, luminozitatii si saturatiei prin plasarea unui punct control culoare pe imagine, apoi ajustati lungimea elementelor de ghidare. - Punct control selectie Aplicati imbunatatiri precum Unsharp Mask (Masca clarificare) sau D-Lighting unei anumite zone printr-un simplu clic de maus. Nu este nevoie de selectie precisa sau folosirea mastilor - zonele pe care doriti sa le modificati sunt recunoscute automat. - Pensula retus automat: Pentru a obtine rezultate cu un aspect mai natural, Auto Retouch Brush (Pensula retus automat) va permite sa indepartati pete de praf si impuritati dintr-o fotografie doar printr-un clic si o trasare de mouse.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.