Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pusca airsoft ASG SL TAC6 cu CO2 PNI-SLTAC6

Pusca airsoft ASG SL TAC6 cu CO2 PNI-SLTAC6

Cod:

PNI-SLTAC6


Cod intern: #76625

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pusti si Pistoale

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Pusca airsoft ASG SL TAC6 cu CO2 PNI-SLTAC6 de la PNI

T.A.C 6 este o pusca usoara, o replica de airsoft pe baza de CO2 cu o crosa ergonomica ce tine un incarcator sub forma de stick care permite o reincarcare rapida. In partea superioara replica este dotata cu o sina completa model picatinny perfecta pentru dispositive optice si accesorii. In partea inferioara pusca este dotata cu o alta sina pe care se monteaza bipod-ul rabatabil, complet reglabil, care este inclus si pe care se pot monta si lanterne tactice sau alte tipuri de echipamente. Mai mult, arma are integrat un suport special pentru un modul cu punctuator laser special creat pentru acest model. Patul este prevazut cu capac - tampon din cauciuc, pentru mai mult confort atunci cand sprijiniti arma in umar. Este inclus un set de catari fixe, detasabile, cu fibra optica. Folosind CO2, arma are mai multa putere si o mai mare cadenta de tir, experienta de a trage cu ea fiind una emotionanta si distractiva.

Pachetul contine Pusca aer comprimat Caracteristici arma Utilizare Airsoft Mod functionare Cu CO2 Capacitate incarcator 15 bile Energie transferata 1.8 Jouli Viteza bila 135 ms / 443 fps Dimensiuni / Greutate Lungime 900 mm / 1565 g Lungime teava 285 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.