Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips HX6042/33 Sonicare for Kids capete standard periuta de dinti, 2 buc

Philips HX6042/33 Sonicare for Kids capete standard periuta de dinti, 2 buc

Cod:

HX6042/33


Cod intern: #65050

  • Distribuie pe:
57,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 65,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere HX6042/33 Sonicare for Kids capete standard periuta de dinti, 2 buc de la Philips

Capul de periuţă de dinţi Sonicare For Kids este perfect pentru gurile mici cu dinţi în creştere. Funcţionează exclusiv cu periuţa de dinţi electrică For Kids şi împreună oferă o experienţă sigură şi mai plăcută, pe care copii o găsesc amuzantă şi care le creează obiceiuri sănătoase.



Conform datelor demonstrate clinic, capul de periere Philips Sonicare for Kids asigură îndepărtarea superioară a plăcii bacteriene, comparativ cu o periuţă de dinţi manuală. Ajută-ţi copiii să aibă o protecţie mai bună împotriva cariilor dentare şi vizite mai plăcute la dentist. Rezultate mai bune garantate la controlul stomatologic periodic sau îţi returnăm banii. Capetele de periere Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastră de bază cu mişcări ale periei de înaltă frecvenţă, înaltă amplitudine, care efectuează peste 31.000 de mişcări de periere pe minut. Tehnologia noastră sonică fără egal transmite puterea de la mâner până la vârful capului de periere. Această mişcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care împinge fluidul adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată. Capetele de periere Philips Sonicare for Kids se fixează şi se detaşează de mânerul periuţei printr-un clic, pentru prindere sigură şi întreţinere şi curăţare uşoare. Poate că nu este evident la prima privire, dar capetele de periere îşi pierd rigiditatea şi se uzează treptat în câteva luni de utilizare normală. Perii noştri albaştri cu rol de reamintire se decolorează până la culoarea albă, pentru a te ajuta să recunoşti momentul când trebuie să-i înlocuieşti. Pentru rezultate optime, înlocuieşte capul periuţei de dinţi la fiecare trei luni. Capul de periere standard Philips Sonicare for Kids are un profil astfel conturat încât să se potrivească dinţilor copilului tău cu vârsta de peste 7 ani şi peri moi care asigură o experienţă de periaj delicată. De asemenea, este prevăzut cu o perniţă de cauciuc plasată pe spatele capului de peraj, pentru o curăţare mai sigură, mai plăcută. Disponibil şi în varianta de dimensiuni compacte, mai mici, pentru copii cu vârsta peste 4 ani.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Numar bucati/set
      2

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.