Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot de bucatarie Ankarsrum AKM 6220C, 800 W, 7 l, Viteza reglabila, Timer, Crem

Robot de bucatarie AKM 6220C, 800 W, 7 l, Viteza reglabila, Timer, Crem

Cod:

930900086


Cod intern: #80820

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Roboti de bucatarie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Robot de bucatarie AKM 6220C, 800 W, 7 l, Viteza reglabila, Timer, Crem de la Ankarsrum

Robot de bucatarie AKM 6220C, 800 W,  7 l, Viteza reglabila, Timer, Crem

 

 

Robotul multifunctional Ankarsrum Assistent Original este prezent de aproximativ 75 ani, fabricat in Suedia din materiale durabile si cu pricepere inginereasca. Ceea ce a inceput ca o solutie pentru uzul profesional este acum o parte importanta a bucatariilor din intreaga lume. A dovedit de-a lungul generatiilor, fiind cel mai bun in teste, ca poate usura munca si poate aduce distractia in bucatarie.

 

Fiecare Assistant Original este echipat cu  accesoriile care vor  oferi asistenta nepretuita in prepararea aluaturilor pentru pandispan sau paine. AKM6220 include: bolul de inox de capacitate 7 litri, rola pentru aluat, cutitul pentru aluat, carligul pentru plamadit aluat, racleta pentru aluat, bol de plastic de capacitate 3.5 litri, 2 seturi de teluri. Motorul puternic si silentios de 800 W, este dotat cu timer si viteza variabila. Ankarsrum Original poate framanta pana la 5 kg de aluat o data.Multitudinea de accesorii optionale face ca robotul multifunctional Ankarsrum sa devina cel mai versatil aparat din bucataria dumneavoastra. Poate fi utilizat ca masina de tocat carne, blender, presa de citrice, moara de cereale. Prepara piureuri, mixeaza aluaturi, umple carnati, taie si razuieste legume si fructe.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AKM 6220C
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Accesorii incluse
      Accesoriu framantat, Batator spuma, Tel, Accesoriu impingere
    • Functii
      Kitchen Machine, Sistem anti-alunecare
    • Altele
      Dimensiuni: 40 x 26.8 x 36 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.