Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless Asus RT-AC88U Black, AiMesh, Dual-Band AC3100 Gigabit, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

Cod:

RT-AC88U


Cod intern: #87809

  • Distribuie pe:
1.253,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Router wireless RT-AC88U Black, AiMesh, Dual-Band AC3100 Gigabit, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac de la Asus

Router Wireless Asus RT-AC88U, 1xWAN Gigabit, 8xLAN Gigabit, 4 antene detasabile, dual-band AC3100 (2167/600Mbps), 1xUSB2.0, 1xUSB3.0, 3G/4G fast file sharing, Dual-core Processor, TurboQAM, AiCloud, Printer server, Download Master, AiDisK, Multiple SSIDs, Parental Control, Black Diamond



RT-AC88U iti va duce instantaneu reteaua wireless la cel mai ridicat nivel de performanta. Cea mai recenta tehnologie NitroQAM accelereaza vitezele de transfer Wi-Fi pentru toti clientii si dispozitivele de pe reteaua voastra foarte ocupata. Oferind cea mai extinsa acoperire Wi-Fi, conexiuni USB ultra-rapide, viteze foarte ridicate WLAN/LAN plus securitate totala si 8 port-uri Gigabit LAN, RT- AC88U este un model foarte echilibrat, chiar daca este varf de gama.
 

Tehnologia NitroQAM - O Experienta Deosebit de Cursiva


Indiferent ca participi la o competitie de jocuri online sau transmiti un eveniment in timp real, la rezolutie 4K UHD, intarzierile si fenomenul de buffering sunt de neacceptat. Tehnologia NitroQAM (1024-QAM) inclusa in modelul RT-AC88U ofera o viteza combinata a conexiunii Wi-Fi de 3167 Mbps, asigurand astfel faptul ca toti cei conectati la retea se pot bucura de streaming foarte cursiv si latente foarte scazute in jocurile online.

   

Adaptive QoS – Jocurile tale au Prioritate


Amplifica latimea de banda disponibila prin intermediul solutiei Adaptive QoS (Quality of Service), ce iti permite sa prioritizezi cu usurinta pachetele de date si activitatile de retea dedicate jocurilor. Puteti chiar atribui o latime de banda dedicata in modul gamer solo, facand din RT-AC88U aliatul perfect pentru jocuri cu latente foarte scazute oriunde in casa ta.

 

Elibereaza ”Resursele” Sistemului PC in timpul Jocurilor


Solutia de retea reprezinta doar jumatate de ecuatie atunci cand vine vorba de performanta in jocuri. Aplicatiile anti-virus si nu numai pot consuma resurse vitale de procesare la nivelul CPU-ului si memoriei, ce, in caz contrar, ar putea fi realocate jocurilor. Cu ajutorul solutiei AiProtection instalate pe RT-AC88U puteti opri aceste utilitare in timpul jocurilor, asigurandu-va astfel ca absolut toate resursele sistemului vostru sunt utilizate pentru a va oferi o performanta mai buna in jocuri.

 

Procesor Puternic, Viteze de Transfer Ridicate


Procesorul dual core de top, tactat la 1.4GHz, cu care a fost dotat modelul RT-AC88U ofera o performanta superioara in utilizare. Vitezele de transfer de date prin intermediul interfetei USB pot atinge valori de pana la 100 MB/s, in timp ce vitezele de descarcare/incarcare prin router (latime de banda WAN-LAN) pot atinge 1800 Mbps.

 
Suporta AiMesh - Conecteaza routerul RT-AC68U la alte routere ASUS compatibile pentru a crea o retea Wi-Fi puternica si flexibila, cu acoperire in intreaga locuinta.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.