Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PAMPERS Scutece Premium Care 3 Midi Jumbo Pack 80 buc

Scutece Premium Care 3 Midi Jumbo Pack 80 buc

Cod:

81378985


Cod intern: #61117

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scutece

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Scutece Premium Care 3 Midi Jumbo Pack 80 buc de la PAMPERS

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mangaiere, cu fiecare contact, lumea incepe sa prinda contur. Iar pentru ca puiul tau sa poata explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie sa fie sanatoasa si uscata.
De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretenþioasa piele din lume, pielea bebelusului tau, oferindu-i o protectie de 5 stele:
1. Ultra protecþie impotriva umezelii;
- Datorita stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este retinuta in interior, departe de pielea bebelusului care ramane astfel uscata si sanatoasa.
2. Ultra fixare - Noul Pampers Premium Care are benzi laterale elastice ce se potrivesc perfect in jurul burticii si benzi suprapuse (marimile 1-2), care impreuna ii permit micutului tau sa se miste in voie.
3. Ultra ingrijire - Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a pastra pielea bebeluºului tau uscata si curata: strat exterior ce lasa pielea sa respire, sistem unic de absorbþie a scaunelor moi (marimile 1-3) si lotiune speciala din Aloe Vera cu efect hidratant si protector.
4. Ultra subtire - Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optima a gelului super-absorbant din interior, astfel incat scutecul Premium Care sa fie cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului tau.
5. Ultra confort - Cu noul Pampers Premium Care, pielea atat de fragila a puiului tau se va simþi cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este placut la atingere, in timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat (marimile 1-4), protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.