Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PAMPERS Scutece Active Baby Pants 4 Carry Pack 24 buc

Scutece Active Baby Pants 4 Carry Pack 24 buc

Cod:

81480086


Cod intern: #77218

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scutece

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Scutece Active Baby Pants 4 Carry Pack 24 buc de la PAMPERS

Pentru ca fiecare dimineata sa fie una fericita, ai acum scutecele-chilotel Pampers. Cu Micro Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, acestea ofera protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii.
Schimbarea scutecului este de asemenea mai usoara. Pur si simplu il pui ca pe un chilotel, usor de asezat chiar daca cel mic este activ, si il dai jos rapid, rupandu-l in partile laterale. Astfel, sunteti pregatiti pentru o zi minunata.

Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii, in scutec-chilotel usor de schimbat

2 Zone uscate: absorb rapid lichidul si il izoleaza departe de pielea bebelusului tau.
Fixare de jur-imprejur: fixarea elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la formele si miscarile bebelusului pentru o ajustare perfecta in orice pozitie.
Pielea respira: microporii lasa aerul proaspat sa patrunda in scutec si aerul umed din interior sa iasa, pentru ca pielea bebelusului sa ramana uscata.
Moale ca de bumbac*: realizat din materiale moi ca de bumbac* pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil in scutecul-chilotel.

(*Produsul nu contine bumbac).

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.