Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sistem securitate cu pornire motor Viper 5806V

Sistem securitate cu pornire motor Viper 5806V

Cod:

5806V


Cod intern: #154125

  • Distribuie pe:
1.607,26 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 99 luni pe viata (unitatea centrala)


Livrare gratuita


Descriere Sistem securitate cu pornire motor Viper 5806V de la Viper

Pornesti motorul masinii fara a iesi din casa
Prin simpla actionare a pornirii motorului de la distanta, iarna gasesti masina incalzita si geamurile dezghetate - fara guturai in drum spre gradinita. Iar vara gasesti aerul conditionat pornit - fara camasi asudate in drum spre serviciu.
Mai mult, poti parca fara griji deoarece raza de actiune de pana la 1,6 km a telecomenzii iti permite pornirea motorului de la mare distanta.

Stii mereu ce se intampla cu masina ta
Telecomanda bidirectionala, tip pager, afiseaza permanent care este starea masinii prin intermediul unor lumini LED. Esti instiintat instantaneu in cazul declansarii sistemului de securitate si afli imediat cauza actionarii acestuia.

Ai acces mai usor informatia
Telecomanda cu LED-uri iti permite sa urmaresti mai usor informatia despre starea masinii tale.

Mai multa siguranta si confort
Sistemul de securitate permite descuierea cu prioritate a usii soferului sau ridicarea geamurilor fata/spate din telecomanda.
Mai mult, poti avea acces, direct din telecomanda, la majoritatea functiilor de confort si securitate, cum ar fi: descuierea portbagajului; coborarea geamurilor; aprinderea farurilor pentru luminarea drumului pana la masina; notificarea spargerii unui geam; notificarea miscarii rotilor sau a ridicarii masinii (sunt necesare module optionale).
Iar tehnologia Clone-Safe™ face imposibila clonarea telecomenzii prin generarea unui algoritm de generare de coduri aleatorii.

Compatibilitate perfecta cu masina
Instalarea se face direct pe magistrala de date a masinii: CAN, adica o compatibilitate perfecta cu modelul de autovehicul, fara generarea de erori (este necesara interfata digitala DBALL2, nu este inclusa).

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.